in

Trivia: Beg Tikar Mengkuang Selebriti Mana?

Masa Screening TV Media Prima hari tu, Budiey ada bertemu dengan seorang selebriti yang kini dah maintain berat badannya. Dah nampak kelangsingannya sikit. Lately, selalu jumpa dengan pelakon yang dulunya digosipkan dengan seorang pengarah muda ni. Sekarang dah pun mengaku solo dan single. Kesunyian baginya tiada masalah, yang penting dia menyibukkan dirinya untuk melupakan seketika masalah kesunyian.

Beg yang diperbuat daripada tikar mengkuang ni memang lawa. Sekali tengok baru Budiey tahu, dia pilih beg ini untuk sedondonkan dengan pakaian yang dipakainya. Baru nampak elegan dan feminine sikit. Tapi besar sangatlah beg ni. Ada kawan tu kata, sesuai untuk ke pasar aje. Ish ish… tak baik.

Siapa selebriti ni?

4073689860 Eea8B63380 O | 4

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Twisties Bingit Cari Band Indie Hebat Berbakat

Gambar Sekitar Movie Day Out Sensasi Selebriti – PAPADOM