in

Trivia: Beg Balenciaga Siapa Ni?

Minggu lepas, Budiey ada bertemu dengan seorang pelakon wanita yang jelita. Lama betul tak jumpa Mama HOT ni. Tapi Budiey memang dah dapat agak akan jumpa dia dia jugak sebab pada hari tu adalah hari pra tonton bagi filem lakonannya.

Klunya senang sangat. Dia ni selain berlakon, dia ada bakat dalam bidang tarian dan juga pernah mengembara ke seluruh dunia dalam bidang modelling. Kontroversi? Oh… dia pernah berbisik kat Budiey, dia dah nak lupakan segala kisah kontroversinya dan sudah muak dengan cerita yang dah basi. Sudah bersuami dan baru sahaja melahirkan seorang baby yang comel. Sekarang sedang mahu mencari ruang untuk kembali aktif dalam bidang lakonan, modelling dan duta serta pengiklanan.

Cuba teka siapa dia? Korang ada masa, 6 jam dari sekarang. Jawaban akan dipublish di sini pada jam 4 petang nanti.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Anak Penari Linda Jasmine

Jawapan Trivia: Natasha Liana Hudson & Beg Balenciaga