in , ,

Trailer Where the Crawdads Sing Menampilkan Lagu Nyanyian Taylor Swift

Sama-sama kita singkap misteri secara eksklusif di pawagam 15 September 2022 nanti! #CrawdadsMovie

Musim panas ini, rahsia paya akan terbongkar. 🐚 Tonton treler baharu untuk Where The Crawdads Sing, yang menampilkan lagu asal baharu oleh Taylor Swift.

Dari novel yang paling laris itu muncul misteri yang memikat. Di mana Crawdads Sing menceritakan kisah Kya, seorang gadis terbiar yang membesarkan dirinya hingga dewasa di kawasan paya berbahaya di North Carolina. Selama bertahun-tahun, khabar angin tentang “Gadis Marsh” menghantui Barkley Cove, mengasingkan Kya yang tajam dan tabah daripada komunitinya.

Tertarik kepada dua lelaki muda dari bandar, Kya membuka dirinya kepada dunia yang baru dan mengejutkan; tetapi apabila salah seorang daripada mereka ditemui mati, dia segera dilemparkan oleh masyarakat sebagai suspek utama. Apabila kes itu berlaku, keputusan tentang apa yang sebenarnya berlaku menjadi semakin tidak jelas, mengancam untuk mendedahkan banyak rahsia yang terdapat di dalam paya.

Where The Crawdads Sing

Filem ini dibintangi oleh Daisy Edgar-Jones sebagai “Kya Clark,” Taylor John Smith sebagai “Tate Walker,” Harris Dickinson sebagai “Chase Andrews,” Michael Hyatt sebagai “Mabel,” Sterling Macer, Jr. sebagai “Jumpin’,” dan David Strathairnas “Tom Milton.” Olivia Newman mengarahkan lakon layar oleh Lucy Alibar berdasarkan novel oleh Delia Owens. Dihasilkan oleh Reese Witherspoon dan Lauren Neustadter, Betsy Danbury dan Rhonda Fehr bertindak sebagai penerbit eksekutif.

Where The Crawdads Sing,

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Calum Scott Diana Danielle

Calum Scott Menampilkan Vokal Diana Danielle Dalam Single HEAVEN

Portal Featured 3 | 12

Jom Kita Tengok Senarai Carian Teratas Di Malaysia Untuk Bulan Mei 2022