in , ,

Trailer Marvel’s What If…? Musim 2 Pratonton Siri Animasi Terbaru MCU

Marvel Studios telah mengeluarkan trailer Marvel’s What If…? Musim 2, mengoda beberapa cerita baharu dari multiverse MCU yang akan datang.

Siri ini ditetapkan untuk debut di Disney+ Hotsar pada 22 Disember, dan episod baharu akan disiarkan setiap hari selama 9 hari berturut-turut.

Treler dimulakan dengan persembahan “The 12 Days of Christmas”, yang mempratonton aspek musim baharu seperti “12 Hulks a-smashing” dan “11 Howards quacking”.

Sekilas sembilan episod yang akan membentuk Musim 2 dilihat, seperti yang menyaksikan ahli Guardians of the Galaxy Nebula menyertai Nova Corps dan satu lagi yang menampilkan penjahat Iron Man 2 Justin Hammer dalam sut Hulkbuster Iron Man.

“The Watcher meneruskan perjalanan sebagai panduan kita melalui multiverse yang luas, memperkenalkan wajah-wajah baharu dan biasa di seluruh Marvel Cinematic Universe,” menurut sinopsis Musim 2.

“Siri antologi animasi mempersoalkan, meninjau semula dan memutarkan detik-detik Marvel Cinematic klasik dengan pelakon suara yang luar biasa yang merangkumi pelbagai bintang yang memainkan semula peranan ikonik mereka.”

Semua episod Musim 2 diarahkan dan eksekutif diterbitkan oleh Bryan Andrews ditulis dan diterbitkan oleh A.C. Bradley.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lee Sun-Kyun

Pelakon Korea Bintang Filem Parasite, Lee Sun-Kyun Mati Bunuh Diri

Aisar Khaledd

Digelar Kaki Kencing, Aisar Khaledd Mohon Maaf Kalau Ada Beri Harapan