in , ,

Jom Tonton Ulangan Video Penuh Acara Samsung Galaxy A Event 2022

Pada acara Galaxy A pada 17 Mac, Samsung Electronics memperkenalkan tambahan terbarunya kepada siri Galaxy A yang hebat: Galaxy A53 5G dan Galaxy A33 5G, peranti berkuasa yang membawa inovasi Galaxy terkini kepada lebih ramai pengguna dalam reka bentuk yang bergaya.

Peranti siri Galaxy A baharu memberikan pengalaman tontonan yang menyeronokkan dan benar-benar mengasyikkan berkat kepada bateri yang bertahan selama dua hari dan Paparan Super AMOLED yang luas dan terang, serta pengalaman ketersambungan yang dipertingkatkan antara peranti Galaxy.

Lebih-lebih lagi, pengguna Galaxy A53 5G dan Galaxy A33 5G boleh menikmati pengalaman kamera terbaik pada bila-bila masa, di mana sahaja kerana adanya sistem kamera berkuasa AI khas Galaxy.

Jika anda terlepas menonton Galaxy A Event terbaharu, lihat video untuk tayangan semula secara keseluruhannya di sini: https://bit.ly/3qhUfRb 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tingkatkan Prestasi Permainan Dengan KachiShop, Rujuk & Dapat!

The Danna Langkawi Appoints Giuliano Berta As Its New Executive Chef