in

Tonton Filem CUCI & Dapat 50 SMS Percuma!

Khas untuk pelanggan Celcom, tontoni Filem CUCI lakonan Afdlin Shauki, Hans Isaac, Awie, AC Mizal, Umie Aida dan Erra Fazira dan ada akan mendapat 50 SMS percuma! Bukan itu sahaja, Celcom sebagai penaja utama filem arahan pertama Hans Isaac ini telah melancarkan mobile content yang cukup eksklusif untuk dimuaturun untuk anda pelanggan setia Celcom.

Mobile download termasuklah wallpaper filem Cuci, screensavers, ringtones, music video, trailer, dan Call Me Tones yang akan disediakan untuk pelanggan Celcom di Channel X, the New and Ultimate Mobile Content Channel.

Untuk memenangi 50 SMS percuma, pelanggan Celcom hendaklah menonton filem Cuci. Sebelum screening filem ini, satu iklan istimewa akan ditayangkan di skrin sinema yang meminta pelanggan untuk menaip CUCI dan hantarkan ke kod tertentu. Pelanggan yang menyertainya akan mendapat 50 SMS percuma. Promo ini akan disediakan di semua pawagam dan tawaran hanya sah dari 24 Januari 2008 hingga 8 Februari 2008.

Untuk keterangan lanjut, sila layari: www.channelx.com.my dan www.celcom.com.my

2177442679 B5774C12Ee | 4

[tags]vista screensaver, aquarium, 3d, maker, desktop wallpaper, animated screensaver, movie wallpaper, naruto, filem cuci, sms percuma, maxis, wallpaper filem Cuci, screensavers, ringtones, music video, trailer, Call Me Tones, sinopsis filem cuci, website filem cuci, channelx, website celcom, sexy wallpaper, mobile, cartoon, game wallpaper[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Bond 22 Film Production Starts Today at London

Pelancaran Drama Intan Asmara Terbitan MIG Beat