in

Tonton Drama Seram Keliwon di TV3

Slot Seram memperkenalkan drama bersirinya berjudul ‘Keliwon’ yang akan mula bersiaran pada hari ini, 5 Februari 2009, jam 9.30 petang di TV3. Namun, masih tidak terlewat untuk beramah mesra dengan pelakon-pelakon hebat yang akan membintangi siri ini. Temui para pelakon Keliwon iaitu Zul Huzaimy, Fezrul Khan, Darling Ngasri, Khatijah Tan, Norlia Ghani, Nor Khiriah, Erry Putra, Fazura, Zizan Nin, Emelda Rosmila, Safura, Nadia Mustafa dan ramai lagi.

Keliwon akan memaparkan pelbagai kisah makhluk ghaib yang menjadi kepercayaan zaman dahulu kala. Keliwon bakal membangkitkan kenangan kepada generasi dulu tentang pelbagai kisah makhluk ghaib yang menjadi bahan cerita secara turun temurun. Setiap episod memaparkan cerita yang berlainan dan dilakonkan oleh pelakon yang berbeza.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Download Rona Roni Makaroni Original Television Soundtrack

KL Tower International Forest Towerthon Challenge 2009