in , ,

Tomorrow X Together: Our Lost Summer Secara Eksklusif di Disney+ Hotstar

Sertai TOMORROW X TOGETHER sambil mereka membawa penonton bersama dalam jelajah dunia pertama mereka dalam dokumentari asal Disney+ Hotstar yang akan datang ini

Selepas penampilan sulung yang berjaya yang menyaksikan TOMORROW X TOGETHER mengambil alih gelombang udara, kumpulan itu sedang bersedia untuk memulakan jelajah dunia pertama mereka dalam TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER – sebuah dokumentari di sebalik tabir yang datang secara eksklusif untuk Disney+ Hotstar mulai 28 Julai ini.

Pada 2019, TOMORROW X TOGETHER membuat kejutan dengan menjadi kumpulan K-pop pertama yang memasuki carta Billboard 200 A.S. dengan album sulung mereka.

Tomorrow x Together KV

Dalam TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER, penonton dapat melihat ahli kumpulan SOOBIN, YEONJUN, BEOMGYU, TAEHYUN dan HUENINGKAI bersatu semula sebagai persediaan untuk tour antarabangsa mereka.

Dengan kegusaran sepanjang masa dan tekanan untuk menyampaikan prestasi sepanjang hayat, bagaimana kumpulan itu akan mengendalikan diri mereka di beberapa peringkat terbesar dunia, termasuk Lollapalooza?

Ikuti bersama dalam dokumentari akan datang ini yang dijadualkan untuk debut pada 28 Julai hanya di Disney+ Hotstar.

Peminat dokumentari muzik boleh mendaftar untuk Disney+ Hotstar hari ini untuk menikmati akses segera ke SUGA: Road to D-DAY – pandangan yang mencerahkan pada proses kreatif bintang BTS SUGA; dan j-hope IN THE BOX, sebuah dokumentari di sebalik tabir yang mempamerkan penciptaan album solo pertama bintang BTS j-hope.

Peminat K-pop juga boleh mendaftar ke Disney+ Hotstar hari ini untuk menonton BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA, sebuah filem konsert sinematik eksklusif 4K yang menampilkan persembahan langsung BTS di Stadium Sofi Los Angeles pada November 2021.

Strim TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER dari 28 Julai hanya di Disney+ Hotstar.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Netflix Umum Senarai Pelakon Tambahan SQUID GAME Musim Kedua

Tiga Drama Bersiri Menarik di TV3 Bakal Menjentik Emosi Penonton