in , ,

Todak Motorsports Sedia Platform Untuk Peminat Sukan Permotoran

Penjenamaan semula TODAK Racing kepada TODAK MOTORSPORTS, membawa misi yang lebih besar dan kemasan perancangan lebih agresif bagi tahun 2020.

Majlis Pra Pelancaran TODAK MOTORSPORTS yang diadakan pada baru-baru ini, bukanlah sekadar pengumuman, sebaliknya menyatakan hala tuju kelab komuniti ini dibangunkan sebagai satu dukungan dan inisiatif menyemarakkan arena sukan negara.

Todak Motorsports

Presiden Todak Motorsports, Mohamed Hafiz, berkata, dengan kejayaan demi kejayaan di dalam perlumbaan yang disertainya pada musim yang lepas memberikan keyakinan bahawa pihaknya sudah sedia bergerak dalam skala yang lebih besar di bawah jenama TODAK MOTORSPORTS.

Tidak seperti TODAK RACING yang sebelum ini menumpukan perlumbaan sahaja, peranan TODAK MOTORSPORTS untuk melibatkan kepelbagaian sukan permotoran dibawah satu entiti.

“Penubuhan TODAK MOTORSPORTS ini membolehkan disiplin lain seperti drift, drag, gymkana, konvoi dan banyak lagi acara sukan bermotor untuk duduk dibawah label Todak itu sendiri.

“Antara perancangan bagi tahun 2020 adalah, Trackday Sepang dilanggar TODAK (3x), Mega Gathering Meet Uo and Fun Drive, Advance driving session with Admi and Mycil, Program CSR, Drag Terpadu 2020, Malaysia Speed Festival Racing Super 1500N, MSF Touge dan MCS SP2,”

– Mohamed Hafiz

Mohamed Hafiz menambah, sokongan daripada pemain industri permotoran amat penting dalam merealisasikan impian TODAK MOTORSPORTS, sebuah kelab komuniti lokal yang serius untuk melihat pasukan pelumba tempatan menakluki pentas antarabangsa.

“Kami di Todak Motorsport berharap agar dapat bekerjasama dengan pihak yang berminat untuk berkolaborasi sekaligus membawa misi yang sama yakni menaikkan sukan permotoran Negara,”

– Mohamed Hafiz
Todak Motorsports
Todak Motorsports

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ashraf Sinclair | 17

Ashraf Sinclair, Suami Bunga Citra Lestari Meninggal Dunia Akibat Serangan Jantung

Lefthanded | 18

Konsert Lefthanded Seruan X Datuk Ramli Sarip Tetap Diteruskan