in ,

Tiket Konsert Anuar Zain 3 Dekad Laris

Tiket Laris Jadi Bukti Konsert ‘Mahal’ Anuar Zain Dapat Sambutan dan ada kelas tersendiri.

Pada jam 3 petang, 4 Februari 2013, hari Isini lalu telah berlangsung Sidang Media Konsert Anuar Zain terakhir sebelum konsert berlangsung pada 16 Februari ini di Hotel Concorde, Shah Alam.

ANUAR ZAIN

Di sebalik dakwaan tiket bagi menyaksikan persembahan Anuar Zain tidak laku kerana harganya terlalu mahal penyanyi tersebut sebenarnya berpuas hati kerana konsert itu mendapat sambutan hangat. Menurut Anuar Zain, konsert Anuar Zain Tiga Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari yang bakal diadakan pada 16 Februari depan itu memperoleh respons luar jangkaan apabila hampir 80 peratus tiket berkenaan telah dijual.

“Syukur tiket dapat dijual dengan cepat dan masih berbaki 20 peratus sahaja malah ada pembeli tiket dari Brazil, Indonesia, Brunei dan Singapura. Ia sekali gus telah menaikkan lagi semangat saya untuk beraksi di hadapan peminat pada malam itu nanti.”

Tiket bagi menyaksikan persembahan tersebut dijual dari RM88 sehingga RM698. Anuar Zain tak lupa mengucapkan jutaan terima kasih buat semua media dan peminat yang banyak membantu mewar-warkan tentang apa sahaja info Konsert Anuar Zain 3 Dekad.

Dalam perkembangan berkaitan, Anuar akan menjalani lima lagi sesi latihan bersama pemuzik yang akan dipimpin oleh pengarah muzik, Mac Chew sebelum konsert berlangsung.

Untuk pembelian tiket dan keterangan lanjut boleh melayari www.ticketcharge.com.my atau www.facebook.com/3Dekad1Destinasi.

Sebelum ini, Anuar Zain telah meluangkan masa untuk buat promosi di beberapa buah program TV dan radio.

Anuar Zain

Anuar Zain

Anuar Zain

Anuar Zain

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Almy Nadia Tukar Kerjaya Sebagai Guru?

Drama Korea Terbaru Still Marry Me di ntv7