in

The Mirrors Trailer Poster Synopsis Kiefer Sutherland

The Mirrors adalah sebuah filem seram lakonan pelakon drama siri 24 yang Budiey gemari, Kiefer Sutherland. Sudah lama tidak melihat Kiefer Sutherland berlakon filem. Membawa watak seorang pegawai sekuriti di salah sebuah muzium, di mana pelbagai kejadian aneh telah berlaku. Bagaikan ada ruh yang hidup di sebalik cermin. Dalam filem ini, bekas pegawai polis ini perlu menyelamatkan keluarganya dari hantu atau ruh yang menggunakan CERMIN sebagai perantara untuk membunuh masa. Turut membintangi, Paula Patton dan Amy Smart. Diarahkan dan diterbitkan oleh pengarah filem The Hills Have Eyes, Alexandre Aja yang juga menjadi penulis skrip filem ini.

Filem ini akan berada di pawagam pada 14 Ogos 2008. Layari: www.mirrorsmovie.com

Video Trailer The Mirrors

[tags]the mirrors, movie, Kiefer Sutherland, trailer, keyart, poster, Paula Patton, Amy Smart, ironman movie, konsert kelapan af6, nadia, robert downey junior[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Kaki Artis Yang Teramat Cantik

Profile IZ OIAM2