in ,

Izzue Islam Lancar Lagu Single Raya TERIMALAH KASIHKU

Malam raya menjadi pilihan masa yang sesuai bagi penyanyi dan pelakon Izzue Islam untuk melancarkan single raya berjudul TEIRMALAH KASIHKU di saluran Youtube IZZUEISLAM TV. Semalam, tepat jam 9 malam, Budiey dah pun dapat menonton muzik video TERIMALAH KASIHKU. Tahniah buat Izzue Islam di atas pelancaran single raya ini.

Izzue Islam

Muzik video ini dirakamkan sepenuhnya di ruang concourse, Sunway Velocity Mall.

Untuk lagu ini, Izzue Islam sekali lagi berkaloborasi bersama pencipta iaitu Iianmusic di mana sebenarnya gabungan Izzue bersama isterinya Awin Nurin. Lagu ini rancak melodinya dan memberikan aura positif buat pendengar agar tak perlu nak bersedih di hari lebaran di mana hari raya adalah hari untuk kita bergembira dan bersuka ria.

Budiey berkesempatan menemubual Izzue Islam dan bertanyakan tentang lebih lanjut lagu ini. Korang boleh tonton temubual ini di sini:

Lagu ini menceritakan tentang ucapan terima kasih buat insan yang memberikan kebahagian dan cinta sepanjang hidupnya. Sebenarnya Izzue Islam mahu melancarkan lagu ini pada tahun lepas memandangkan kesuntukan masa, Izzue melancarkan single ini pada tahun ini. Istimewanya lagu ini, liriknya sangat ringkas tapi memberi seribu makna buat pendengar.

Lagu ini sesuai buat semua pendengar. Lumrah manusia di dunia ini akan memberikan ucapan terima kasih setiap masa. Jadi, lagu ini adalah salah satu cara untuk menzahirkan perasaan bersyukur dan terima kasih di atas segala cinta, pengorbanan dan kesyukuran.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ini Senarai Program Hurr.tv Sempena Aidilfitri Yang Boleh Ditonton 

Konsert Puisi Bersama Hetty Koes Endang