in

Tempah Tempat Duduk Percuma AirAsia Sekarang!

AirAsia menawarkan 3 juta tempat duduk promosi untuk kempen sulungnya bagi tahun ini.

Tempah dari 13 Mac 2017 (0001h GMT +8) hingga 19 Mac 2017 (2359 GMT +8) untuk tempoh perjalanan antara 1 September 2017 dan 5 Jun 2018 untuk menikmati tambang dari serendah RM0* sehala ke pelbagai destinasi seperti dari Kuala Lumpur ke Bandar Ho Chi Minh, Phnom Penh, Miri, Bangkok, Phuket, Jakarta, Pekanbaru, Kota Bahru; dari Pulau Pinang ke Kuala Lumpur dan Singapura; dari Johor Bahru ke Kuching dan Surabaya; dan banyak lagi.

Para tetamu yang akan terbang bersama AirAsia X akan dapat menikmati tempat duduk Premium Flatbed dari Kuala Lumpur ke Wuhan, Chongqing, Perth, Sydney dan banyak lagi destinasi dari RM699 sehala.

Tempah Tempat Duduk Percuma Airasia Sekarang!

Ahli AirAsia BIG akan menikmati akses awal promosi dan boleh membuat tempahan di airasia.com dan aplikasi mudah alih AirAsia atau menebus penerbangan melalui airasiabig.com dari aplikasi mudah alih AirAsia BIG yang baru dilancarkan dari 12 Mac 2017 (0001h GMT +8).

Pemegang kad BIG Prepaid boleh membuat tempahan di airasia.com, AirAsiaGo dan AirAsia Expedia di laman web masing – masing, manakala pemegang akaun Citibank di Malaysia, BBL di Thailand dan CIMB Niaga di Indonesia akan menerima link eksklusif daripada bank masing – masing untuk membuat tempahan 24 jam lebih awal untuk promosi ini.

Ketua Komersial Kumpulan AirAsia Siegtraund Teh berkata, “Kami ingin memulakan tahun ini dengan gemilang dan cara terbaik adalah dengan menawarkan tempat duduk percuma bagi para tetamu kami. Seperti biasa, ahli-ahli AirAsia BIG diberikan faedah keutamaan yang membolehkan mereka untuk menempah penerbangan 24 jam sebelum tawaran ini dibuka untuk tempahan orang ramai. Kami menggalakkan kepada sesiapa yang masih belum berdaftar sebagai ahli AirAsia BIG untuk berbuat demikian sekarang dan nikmati faedah keahlian yang ditawarkan.”

”Kami sentiasa ikhtiar untuk menghubungkan pelancong ke pelbagai destinasi yang baru dan menarik seperti yang dilancarkan baru-baru ini ke Luang Prabang, Laos; Bhubaneswar, India; dan Honolulu, USA. Dengan kempen tempat duduk percuma ini, kami berharap para tetamu akan mangambil peluang untuk menempah lebih awal dan menikmati tawaran yang terbaik. Ini adalah salah satu cara kami untuk mengucapkan terima kasih kepada semua tetamu yang terbang bersama AirAsia dan meneruskan komitmen kami dalam memastikan perjalanan udara kekal berpatutan.”

Bagi tetamu yang ingin melancong dengan segera, AirAsia juga mempunyai promosi istimewa bagi tempoh perjalanan antara 14 Mac 2017 hingga 31 Ogos 2017 yang boleh ditempah sekarang.

AirAsia adalah peneraju di Asia dan syarikat penerbangan tambang rendah terbesar dari segi jumlah tetamu yang dibawa, dengan rangkaian lebih daripada 120 destinasi ke semua 10 negara-negara ASEAN, kawasan lain di Asia, Australia dan New Zealand dan Timur Tengah.

AirAsia telah dinamakan sebagai Syarikat Penerbangan Tambang Rendah Terbaik Dunia untuk lapan tahun berturut-turut dan AirAsia X telah memenangi anugerah Kabin Premium Tambang Rendah Terbaik Dunia dan Tempat Duduk Premium terbaik Dunia bagi tahun keempat berturut-turut di Anugerah Penerbangan Dunia Skytrax 2016.

AirAsia juga dianugerahkan sebagai Syarikat Penerbangan Tambang Rendah Terbaik Dunia untuk tahun keempat berturut-turut pada 2016 di World Travel Awards, di mana ia juga mengatasi pesaing-pesaing syarikat penerbangan penuh untuk menjadi syarikat tambah rendah pertama memenangi anugerah Perkhidmatan dalam penerbangan terbaik Dunia ‘World’s Leading Inflight Service’.

Untuk maklumat terkini mengenai promosi dan aktiviti, sila ikuti AirAsia di Twitter (twitter.com/AirAsia) dan Facebook (facebook.com/AirAsia).

*Tambang asas untuk perjalanan sehala tidak termasuk cukai dan yuran. Tertakluk kepada terma dan syarat. Tambang termasuk semua sehala dari RM14.84.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Saharul Ridzwan Dilantik Jadi Duta Hotel Erya By Suria

Sentuhan Mewah Doubletree by Hilton Jakarta