in , ,

Zoey Rahman Terima Anugerah Male Celebrity Entrepreneur Award

Tahniah Zoey!

Tahniah! Zoey Rahman kerana telah dianugerahkan Anugerah Male Calebrity Entrepreneur Award yang dianjurkan oleh Small And Medium – Sized Enterprises Corporation Malaysia (SME) and Entrepreneur Business Awards Malaysia by Yayasan Usahawan Malaysia –  SEBA AWARDS – UNITY 2023 di dalam kategori BOA AWARDS (Board of Advisor Award) 

Zoey Rahman Terima Anugerah Male Celebrity Entrepreneur Award

Anugerah usahawan ini telah disempurna dan disampaikan oleh Tuan Yang Terutama Yang Di – Pertua Negeri  Pulau Pinang Tun Dato’ Seri Utama Ahmad Fuzi Bin Haji Abdul Razak.

Majlis berlangsung di Setia Spice Convention Centre Pulau Pinang pada 17hb Mac 2023

Zoey Rahman Terima Anugerah Male Celebrity Entrepreneur Award

Zoey Rahman yang juga merupakan CEO Mikaseries Sdn Bhd adalah salah seorang dari sembilan penerima Anugerah utama di dalam kategori Board of Advisor Awards yang disampaikan oleh TYT Pulau Pinang.

“Alhamdulilah saya sangat bersyukur di atas penghargaan ini dan saya sangat berterima kasih kepada Yayasan Usahawan Malaysia Dan tidak lupa juga kepada semua team kakitangan Mikaseries Sdn Bhd dan penyokong produk Mikaseries,”

Zoey Rahman Terima Anugerah Male Celebrity Entrepreneur Award

Sempena Ramadhan yang bakal menjelang.Zoey Rahman akan berkolebrasi bersama designer Farel Mikhail untuk jualan kurta baju lelaki yang akan dilancarkan pada 22hb ini di seluruh saluran online E Dagang. 

“Seperti biasa bila Tiba Ramadhan saya selaku salebriti yang juga usahawan akan mengambil peluang ini untuk meluaskan cabang perniagaan saya.dan tahun ini saya Dan Farel bergabung dalam menghasilkan Kurta Klasik yang selesa Dan sesuai  di pakai sepanjang syawal Dan ke mana mana acara sekali pun.kerana ianya kain kapas yg selesa Dan mudah di gosok . Selain itu saya juga akan turun menyertai Celebfest yang akan berlangsung di singapura selain Absolut Baazar X Gaya Raya Dan Starvendor yang akan berlangsung di Kuala Lumpur” Zoey Rahman

Tahniah Zoey!

Tahniah! Zoey Rahman Terima Anugerah Male Calebrity Entrepreneur Award

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Karnival Raya Vaganza

Karnival Raya Vaganza di Elmina City Shah Alam Sasar Sejuta Pengunjung

Maxim Malaysia Mengambil Berat Perihal Pemandu & Pengguna Jalan Raya