in , , ,

Tahniah! Rozita Che Wan Dilantik Jadi Duta Produk Mylea

Tahun 2021 dimulakan dengan satu anjakan paradigma yang besar bagi Syarikat Amylea Group SDN.BHD di mana secara rasminya pelakon terkenal, Puan Rozita Che Wan akan menjadi duta bagi jenama Mylea. Sidang media khas upacara menandatangani kontrak sebagai duta diadakan khas di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur pada 8 Januari 2021.

Buat pembaca yang belum lagi mengenali produk Mylea, apa kata korang ambil masa 5 minit untuk berkenalan dengan produk penjagaan kulit ini. Anda mungkin seperti Budiey kerana ini adalah kali pertama mendengar nama produk ini. Kalau tidak kerana jemputan untuk menghadiri acara pelancaran duta produk yang berlangsung semalam, mungkin sampai sudah Budiey tidak tahu tentang kewujudan jenama ini. 

Untuk pengetahuan pembaca, jenama Mylea telah ditubuhkan sejak tahun 2012, di mana produk Mylea ini telah diasaskan dan selama 8 tahun dalam industri kecantikan tanahair.

Tahniah! Rozita Che Wan Dilantik Jadi Duta Produk Mylea

Kini jenama ini telah mendapat tempat istimewa di kalangan peminat produk kecantikan. Ternyata produk yang dihasilkan memberikan kesihatan terbaik bagi mendapatkan kulit idaman yang diimpikan. 

“Sejak tahun 2012 lagi Mylea telah wujud dan selama lapan tahun berada dalam industri kecantikan ini ramai pelanggan kami yang telah mendapat kulit idaman mereka. Masalah kulit ada pelbagai jenis tetapi masalah yang paling sukar untuk dirawat adalah masalah jeragat.

– Puan Amylia Farhana
Tahniah! Rozita Che Wan Dilantik Jadi Duta Produk Mylea

Antara yang hadir dalam sidang media ini ialah pelakon terkenal Puan Rozita Che Wan, pengasas jenama Mylea, Puan Amylia Farhana dan Zain Saidin (Suami Rozita Che Wan).

Tahniah! Rozita Che Wan Dilantik Jadi Duta Produk Mylea

Dengan pelantikan Puan Rozita Che Wan sebagai duta jenama Mylea akan memperkasakan lagi jenama Mylea di pasaran semasa. Ini merupakan permulaan yang baik bagi jenama Mylea dalam usaha untuk memasarkan jenama Mylea ke peringkat yang lebih tinggi lagi.

Produk ini dikatakan dapat menyelesaikan masalah jeragat yang timbul telah menjadikan produk ini terus laris di pasaran. Malahan agen-agen jualan mereka pun dapat menjana pendapatan sampai 5 angka sebulan/ Memang sangat lumayan! 

Ini sudah tentu dapat memberikan satu kemanisan buat seisi keluarga pada zaman pandemik ini. Di samping menghasilkan produk terbaik, mereka juga membantu masyarakat yang mahu berusaha mengubah pendapatan keluarga. 

Jenama Mylea telah memenangi pelbagai penghargaan antaranya Asia Pacific Super Health Brand sejak tahun 2018 sehingga sekarang. Malahan baru-baru ini produk jenama Mylea ini juga berjaya mendapatkan SME100 Awards 2020.

Produk Mylea juga telah mendapat kelulusan SIRIM dan melepasi standard piawaian yang diiktiraf. Kejayaan demi kejayaan dikecapi dan kini Mylea telah mengorak satu langkah dengan melantik selebriti terkemuka tanah air iaitu Rozita Che Wan sebagai duta produk mereka.

Pelbagai strategi pemasaran bakal dilaksanakan sepanjang tempoh rasmi perlantikan Puan Rozita Che Wan sebagai duta rasmi jenama Mylea.

Website: www.mylea.my

Facebook: Mylea Skincare Malaysia

Instagram: @mylea_hq

#Mylea #RozitaCheWan #DutaJenama #YourSkincareExpert

Untuk maklumat lanjut atau butiran forum, sila emel [email protected]

Tahniah! Rozita Che Wan Dilantik Jadi Duta Produk Mylea

About Mylea

In line with the “Your Beauty Our Responsibility” tagline, Mylea is a brand that has been trusted to eliminate blemishes especially in JERAGAT since 2013. Received the Super Health Brand Asia Pacific Award 2018/19, is believed to be very safe and has passed not only the Ministry of Health Malaysia but the entire Asia Pacific.

Demand from pharmacies all over Malaysia and Mylea is only available at selected Pharmacies to protect the rights and interests of agents. And it also proves that all Mylea products are very safe for all ages. There are 6 products under the Mylea brand namely Mylea Freckles Serum New Formulation with Moist24 Essence & Centella Asiatica Extract, Mylea Honey Soap, Mylea Treatment Foundation and most recently Mylea Moisturizing Lipmatte, Mylea Pore Invisible Primer and Mylea Lip Scrub.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siti Nurhaliza Buka Tirai 2021 dengan Melancar Video Muzik TAKHTA DUNIA

Natasha Hudson Dakwa Kenyataan Berat Sebelah, Tuntut Rizman Ruzaini Mohon Maaf