in

Tagline Baru Suria FM – MUZIK TERBAIK TANPA HENTI

Pada 19 Disember, hari Jumaat, jam 8 malam, Budiey turut diundang oleh warga Suria FM untuk menghadiri sambutan ulang tahun pertama Suria FM yang diadakan dengan meriahnya di Red Box Ria Sogo, Kuala Lumpur.

SURIA FM TUKAR TAGLINE

Pada majlis itu, Suria FM telah mengumumkan dengan rasminya pertukaran tagline HIDUP PASTI RANCAK kepada MUZIK TERBAIK TANPA HENTI. Budiey nak ucapkan Syabas dan Tahniah kepada Radio Suria FM atas sambutan ulangtahun pertama mereka. Semoga Radio Suria FM semakin mantap semantap slogan baru mereka.

Antara selebriti yang hadir ialah Amy Mastura, Elyana, Imran Ajmain, Farawahida dan ramai lagi. Gambar-gambar mereka akan disiarkan kemudian. Berduet berkaraoke dan beramah mesra bersama sekumpulan pendengar yang menamakan diri mereka KLIK Suria yang turut dijemput.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Alhamdullillah…Tagline yang agak [email protected]…lebih kurang sama sahaja dengan stesyen radio lain:macam x ada idea ke?engku emran?,.,,,em neway ..wajar tagline”HIDUP PASTI RANCAK”dikekalkan dan nama stesyen patut ditukar kepada nama lain…susah sangat ke nak tukar..”SURIA”membuatkan orang keliru dengan “SINAR”..so org akan cakap…”ooooo..radio suria yang lagu tua2 tuh(oldschool)…”persepsion org jgn marah bro..
    p/s:bigboss dengar lah komen i..iktibar..BOSS LAGI POPULAR DARI STESYEN

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Pasangan Sehati Berdansa Lisdawati & Fauzi Nawawi @ Karnival SBRia

Adlin Aman Ramli dan Emelda Rosmila Kursus Kahwin