in

Tagline Baru Suria FM – MUZIK TERBAIK TANPA HENTI

Pada 19 Disember, hari Jumaat, jam 8 malam, Budiey turut diundang oleh warga Suria FM untuk menghadiri sambutan ulang tahun pertama Suria FM yang diadakan dengan meriahnya di Red Box Ria Sogo, Kuala Lumpur.

SURIA FM TUKAR TAGLINE

Pada majlis itu, Suria FM telah mengumumkan dengan rasminya pertukaran tagline HIDUP PASTI RANCAK kepada MUZIK TERBAIK TANPA HENTI. Budiey nak ucapkan Syabas dan Tahniah kepada Radio Suria FM atas sambutan ulangtahun pertama mereka. Semoga Radio Suria FM semakin mantap semantap slogan baru mereka.

Antara selebriti yang hadir ialah Amy Mastura, Elyana, Imran Ajmain, Farawahida dan ramai lagi. Gambar-gambar mereka akan disiarkan kemudian. Berduet berkaraoke dan beramah mesra bersama sekumpulan pendengar yang menamakan diri mereka KLIK Suria yang turut dijemput.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Pasangan Sehati Berdansa Lisdawati & Fauzi Nawawi @ Karnival SBRia

Adlin Aman Ramli dan Emelda Rosmila Kursus Kahwin