in ,

Syamsul Yusof Beri Peringatan Buat Isteri, – “Allah Benci Isteri Sebegini”

Masih tiada kesudahan nampaknya permasalahan rumah tangga antara Syamsul Yusof dan isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana.

Pada 18 April lalu, Syamsul juga memutuskan untuk membatalkan niat menceraikan Puteri Sarah sedangkan sebelum itu sudah mencapai kata sepakat untuk berpisah. Tindakan Syamsul itu membuatkan Sarah berasa berang, lalu meluahkan segalanya di laman media sosial.

Syamsul Yusof tidak mendiamkan diri…

Tidak mendiamkan diri, pengarah sensasi ini pertahankan diri dengan mendakwa isterinya itu turut membuat kesalahan besar dan persoalkan cara Sarah menyelesaikan masalah rumah tangga mereka serta meminta wanita itu menerima takdir bahawa suami sudah berkahwin lagi satu.

Selain itu, Syamsul ada juga memuat naik klip pendek ceramah Ustazah Asma yang menegur kelakuan isteri yang sombong terhadap suami sendiri.

Konten ceramah tersebut seolah-olah mahu ‘menegur’ seseorang bahawa Allah SWT benci terhadap isteri yang tidak menghormati suami serta tidak tahu berterima kasih.

Sedia maklum, Puteri Sarah sekeras-kerasnya mahu bercerai dengan Syamsul Yusof kerana sudah tidak sehaluan dan tidak tahan dengan segala masalah yang diberikan oleh suami serta isteri kedua, Ira Kazar.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AMIR RIZA

Rahsia Pemikat Amir Riza Buat Gadis Jerman Michelle Maali Jadi Cair

MAEL XPDC MENINGGAL DUNIA

Vokalis kumpulan XPDC, Mael Meninggal Dunia Selepas Diserang Asma