in

Apa Yang Menarik di Super Spontan Superstar Minggu Ketiga

Persembahan Minggu Kedua ‘Super Spontan Superstar’ berakhir dengan kumpulan Tenggiling Taiko menjuarai permainan. Kekalahan kumpulan King Musang yang diterajui Shuib telah menyebabkan salah seorang ahli kumpulannya tersingkir.

Walaupun telah mempamerkan aksi permainan yang terbaik dan cukup bersahaja, nasib masih tidak menyebelahi Zulin apabila beliau diumumkan sebagai peserta pertama untuk musim ini yang terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada rakan-rakannya apabila tersingkir dari pentas Minggu Kedua.

Minggu Ketiga menjanjikan permainan lebih sengit dari kedua-dua kumpulan. Pastinya, minggu ini King Musang akan melipat gandakan usaha mereka untuk memenangi hati penonton seterusnya membawa peluang gelaran juara. Justeru, mari kita lihat sama ada Tenggiling Taiko akan terus mendominasi carta atau mengalami nasib yang sama seperti King Musang. Apa yang pasti, ini semua akan terjawab di pentas ‘Super Spontan Superstar’ pada minggu ini. Nantikannya!

Siaran Langsung Super Spontan Superstar 2017 (Minggu Ketiga) berlangsung pada 22 September 2017 (Jumaat) di Panggung Percubaan, UPM, Serdang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Slide The City All Set To Slide Its Way Back To The Klang Valley!

Zarina Zainuddin Dilantik Duta & Ikon VARIATION ZONE FESTIVAL 2017