in ,

Sudah Dua Tahun Kahwin, Gadis Dakwa Ziela Jalil Isteri Kedua Bapanya?

Sejak semalam hangat diperkatakan di media sosial mengenai seorang pelakon dan penerbit drama terkemuka apabila didakwa sudah hampir dua tahun bermadu dan bergelar isteri kedua. Memetik portal BeautifulNara, menurut satu sumber dipercayai, penerbit berkenaan didakwa telah mendirikan rumah tangga dengan lelaki bergelar Dato’ dan bernikah di sebuah masjid di ibu negara dua tahun lalu. Malah, sumber tersebut turut mengirimkan beberapa keping gambar dan perkongsian di media sosial seolah memberi ‘hint’ bahawa dia sebenarnya sudah bergelar isteri orang. Difahamkan, perkara itu sudah diperkatakn netizen sejak April lalu namun tiada pendedahan lanjut mengenai apa yang berlaku. Dalam pada itu, menerusi laman Twitter seorang gadis bernama Lola mengakui penerbit drama yang menyembunyikan perkahwinan daripada umum itu merupakan pelakon Ziela Jalil dan juga ibu tirinya. Gadis itu mengakui Ziela merupakan ibu tirinya dan mereka sekeluarga menerima kehadiran Ziela Jalil dengan hati yang terbuka. Katanya lagi, meskipun bapanya berkahwin lagi, namun bapanya seorang yang bertanggungjawab yang tetap sayangkan anak-anak dan ibunya. Bagaimanapun, setakat ini masih tiada kenyataan lanjut daripada Ziela sendiri sama ada benar atau tidak dakwaan tersebut. Apa-apa pun, sama-sama kita nantikan penjelasan daripada Ziela.

Memetik portal BeautifulNara, menurut satu sumber dipercayai, penerbit berkenaan didakwa telah mendirikan rumah tangga dengan lelaki bergelar Dato’ dan bernikah di sebuah masjid di ibu negara dua tahun lalu.

Malah, sumber tersebut turut mengirimkan beberapa keping gambar dan perkongsian di media sosial seolah memberi ‘hint’ bahawa dia sebenarnya sudah bergelar isteri orang.

Sudah Dua Tahun Kahwin, Gadis Dakwa Ziela Jalil Isteri Kedua Bapanya?

Difahamkan, perkara itu sudah diperkatakn netizen sejak April lalu namun tiada pendedahan lanjut mengenai apa yang berlaku.

Sudah Dua Tahun Kahwin, Gadis Dakwa Ziela Jalil Isteri Kedua Bapanya?

Dalam pada itu, menerusi laman Twitter seorang gadis bernama Lola mengakui penerbit drama yang menyembunyikan perkahwinan daripada umum itu merupakan pelakon Ziela Jalil dan juga ibu tirinya.

Sudah Dua Tahun Kahwin, Gadis Dakwa Ziela Jalil Isteri Kedua Bapanya?
Sudah Dua Tahun Kahwin, Gadis Dakwa Ziela Jalil Isteri Kedua Bapanya?

Gadis itu mengakui Ziela merupakan ibu tirinya dan mereka sekeluarga menerima kehadiran Ziela Jalil dengan hati yang terbuka. Katanya lagi, meskipun bapanya berkahwin lagi, namun bapanya seorang yang bertanggungjawab yang tetap sayangkan anak-anak dan ibunya.

Bagaimanapun, setakat ini masih tiada kenyataan lanjut daripada Ziela sendiri sama ada benar atau tidak dakwaan tersebut. Apa-apa pun, sama-sama kita nantikan penjelasan daripada Ziela.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sarah Suhairi Gambar Hiasan | 10

Mata Kiri Terkena Infection, Ramai Doakan Sarah Suhairi Kembali Pulih

Nazim Othman | 11

Sempena Melangkah Ke Tahun Baru, Nah! Ini Petua & Nasihat Yang Perlu Kita Amalkan