in ,

Song Kang Akan Masuk Tentera, Berjanji Akan Terus Hargai Sokongan Peminat

Song Kang kembali mencipta impak dalam dunia drama romantik dengan penamat yang berjaya bagi drama ‘My Demon’ di SBS pada hari Jumaat-Sabtu. Episod terakhir ditayangkan pada 20hb, diterima dengan penuh kasih dan perhatian dari penonton.

Dalam ‘My Demon’, yang diarahkan oleh Jang Han Kim dan ditulis oleh Ah-Il Choi, Kang memainkan watak ‘Jung Gu-Won’, seorang syaitan yang sangat berbahaya dan sempurna. Selama lebih 200 tahun, dia terlibat dalam perjanjian berbahaya tetapi manis, menggunakan jiwa manusia sebagai gadaian, menjadi pemangsa utama.

Tetapi, cerita menjadi menarik apabila Gu-Won jatuh cinta dengan manusia yang nampak tidak penting, iaitu ‘Do Do-Hee’ (dimainkan oleh Yu-Jung Kim). Cara dia menunjukkan perubahan ini, terutamanya aksi menangisnya semasa memeluk arwah Wol-Sim (Yu-Jung Kim), meninggalkan kesan emosional yang mendalam pada penonton.

Selain itu, kisah cinta hebat Gu-Won termasuk menyelamatkan Do-Hee dengan membuat perjanjian pengorbanan dengan bapanya sebelum kelahirannya dan memilih untuk hilang dari pandangan untuk menyelamatkannya dari situasi yang membahayakan yang disebabkan oleh No Seok-Min (Tae-Hoon Kim).

Song Kang berkongsi pemikiran terakhirnya dengan mengucapkan terima kasih dan menghargai kenangan semasa menjalani penggambaran ‘My Demon’. ‘Waktu berlalu dengan pantas, dan sekarang ‘My Demon’ sudah tamat. Sama seperti semua karya saya, saya gembira ketika penggambaran ‘My Demon’ dan sentiasa bersyukur atas kasih sayang yang diterimanya. Saya gembira dan bersyukur atas kenangan indah selama lebih kurang 7 bulan.

Saya akan simpan kasih sayang, sokongan, dan minat yang diberikan oleh penonton dan peminat. Semoga anda akan ingat dan terus mencintai ‘My Demon’ untuk masa yang lama. Terima kasih!’ ucapnya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lee Kwan Hee Nafi Gosip Sedang Bercinta Dengan Choi Hye Sun

Sweet Qismina Akhirnya Berjaya Miliki Rumah Sendiri Setelah Cuba Nasib