in , ,

Song Jihyo Bakal Datang Ke Malaysia Untuk Muncul di Roadshow Glutanex 

Duta jenama Glutanex dan pelakon Running Man yang dikasihi Song Ji Hyo juga akan membuat penampilan di acara itu dari 11-12 November 2022. 

Setelah sekian lama menanti, adakah Song Ji-hyo akan datang menyapa peminat Malaysia tak lama nanti?

Umum mengetahui bahawa pelakon wanita tersebut merupakan duta untuk jenama kecantikan Glutanex.

Baru-baru ini, Glutanex Malaysia telah memuat naik satu entri yang menarik perhatian ramai di Instagram rasminya. Ini membuatkan ramai berteka-teki, siapakah yang bakal hadir.

Sepertinya jenama itu akan mengadakan sebuah acara menarik di Tropicana Gardens Mall pada 11 ke 12 November nanti.

Glutanex Brand Ambassador Song Ji Hyo Will Be At A Special Roadshow At Tropicana Gardens Mall On 11 &Amp; 12 November

Sudah tiba masanya untuk peminat K-Beauty meningkatkan permainan penjagaan kulit mereka kerana Glutanex, perintis dalam bidang pencerahan dan pemutihan kulit, bakal dilancarkan di Malaysia. Meraikan pelancarannya, Glutanex akan mengadakan jerayawara khas di Centre Court, CC Floor, Tropicana Gardens Mall dari 11-13 November 2022.

Glutanex bersedia untuk menjadi penukar permainan dalam dunia K-Beauty dengan bahan terasnya ialah glutathione, bahan yang agak mantap tetapi berkuasa dalam produk penjagaan kulit. Ia adalah antioksidan terkuat yang ada yang menggalakkan pencerahan kulit, anti-penuaan dan kesejahteraan keseluruhan kulit.

Duta jenama Glutanex dan pelakon Running Man yang dikasihi Song Ji Hyo juga akan membuat penampilan di acara itu dari 11-12 November 2022. 

Peminat K-Beauty dan Glutanex dijemput untuk menyertai keseronokan untuk mengetahui lebih lanjut tentang Glutanex dan rangkaian produknya , dan tangkap kelibat pelakon ini. 

Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati jerayawara pelancaran Glutanex di Centre Court, CC Floor, Tropicana Gardens Mall dari 11-13 November 2022. Layari http://glutanex-malaysia.com, atau https://www.instagram.com/glutanex .my.official/ untuk maklumat lanjut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tv2

Siri Penyiasatan Inggeris, HUDSON & REX Temui Penonton di TV2

Isobahtos | 17

KADOS Taruhan Terbaharu ISOBAHTOS, Hadiah Buat Semua Peminat