in , ,

Son Heung-Min Tunjuk Cara SmartThings Meningkatkan Hiburan di Rumah

Samsung Electronics membantu pengguna berehat sepenuhnya dan mengecas semula dengan memasangkan teknologi paparan termajunya dengan Samsung SmartThings, ekosistem berbilang peranti bersepadu dan luas syarikat itu.

Daripada penstriman kandungan dengan tahap rendaman baharu kepada mewujudkan suasana yang sempurna di rumah, platform ini menawarkan pelbagai keupayaan inovatif dalam rangkaian peranti ultra-bersambungnya. Bintang bola sepak Son Heung-min berkongsi beberapa cara pengguna boleh meningkatkan hiburan di rumah melalui SmartThings.

Hiburan Mengasyikkan Dengan Phillips Hue Sync

Melaraskan pencahayaan bilik boleh memberikan pengalaman yang lebih mengasyikkan — terutamanya semasa bermain permainan atau menonton rancangan TV dan filem. Dengan apl Phillips Hue Sync TV, pengguna boleh memasangkan pencahayaan Phillips Hue mereka dengan lancar ke TV Pintar Samsung mereka dan menyegerakkan pencahayaan dengan warna kandungan pada skrin.

Bintang Bola Sepak Son Heung-Min Mempamerkan Cara SmartThings Meningkatkan Hiburan Di Rumah

Son menunjukkan cara Phillips Hue Sync menukar warna, kecerahan dan keamatan pencahayaan semasa dia bermain permainan video pada TV Pintar Samsungnya, meletakkannya betul-betul di tengah-tengah aksi.

※ Pencahayaan yang serasi mesti dibeli secara berasingan; langganan berbayar apl Hue Sync diperlukan melalui apl Samsung TV; ketersediaan dan masa sokongan mungkin berbeza mengikut negara dan wilayah.

Latihan Lebih Bijak Dengan SmartThings

Bagi peminat kecergasan yang ingin meningkatkan senaman mereka ke peringkat seterusnya, SmartThings membantu pengguna bersenam dengan lebih berkesan dari rumah. Dengan menyambungkan peranti boleh pakai Galaxy kepada TV Pintar Samsung yang serasi, pengguna boleh melihat kemajuan senaman dan status kesihatan mereka dalam masa nyata atau mengambil bahagian dalam program kecergasan atau kesedaran berpandu. Son menonton perlawanan bola sepak di TV Pintar Samsungnya sambil bersenam sambil melihat kemajuannya pada skrin — dirakam dengan Galaxy boleh pakainya.

※ Tersedia dari 2024; ketersediaan dan masa sokongan mungkin berbeza mengikut negara dan wilayah.

Bintang Bola Sepak Son Heung-Min Mempamerkan Cara SmartThings Meningkatkan Hiburan Di Rumah

ConnecTime & Chat Together: TV sahaja boleh menjadikan interaksi lebih mudah dan cekap.

Tiba-tiba diminta untuk menyertai mesyuarat dengan jurulatih, Son Heung-min menghidupkan TV. ConnecTime, tidak kira di mana anda berada, membolehkan pengguna membuat panggilan video dari Galaxy ke skrin TV yang besar. Chat Together membolehkan Son menikmati perlawanan bola sepak bersama-sama dengan rakan-rakan mereka tanpa bertemu secara langsung.

Paparan Peta 3D: Pengurusan Lebih Pintar untuk Semua Peranti Bersambung

Samsung SmartThings membantu Son mengekalkan gaya hidupnya sebagai orang rumah. Berdasarkan struktur rumah, Paparan Peta 3D membolehkannya melihat dengan mudah status dan lokasi peranti yang didaftarkan dalam SmartThings serta menyemak dan memantau suhu, kualiti udara dan penggunaan tenaga. Ini adalah ciri yang sesuai untuk orang seperti Son yang sibuk walaupun di rumah semasa cuti.

* Ketersediaan dan masa sokongan mungkin berbeza mengikut negara dan wilayah.

Adakah anda ingin menikmati ciri pintar yang Son alami? Atau adakah anda ingin menaik taraf rumah anda untuk menikmati semua ciri pintar ini? Promosi akhir tahun Musim Pemberian Samsung membolehkan anda menaik taraf TV anda dengan penjimatan hebat dan hadiah eksklusif termasuk The Freestyle generasi ke-2 bernilai RM4,999, kredit eWallet TNG, bezel The Frame dan Video Perdana selama 3 bulan. Promosi sah sehingga 31 Disember 2023.

Untuk maklumat lanjut tentang promo, sila layari: www.samsung.com/my/offer/tv-season-of-gifting-2023.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Samsung Smart TV, sila lawati: https://www.samsung.com/my/tvs/smart-tv/highlights/

Tonton video di bawah untuk melihat cara TV Pintar dan SmartThings Samsung membantu Son meningkatkan hiburan di rumah.

SmartThings Setiap Hari Dengan Neo QLED 8K

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

HONOR

HONOR Bincang Masa Depan Telefon Boleh Lipat di Fortune Global Forum 2023

UNIFI MOBILE

Unifi Umum Pelan Pascabayar & Pelan Baharu Keluarga UNI5G