in

Siri Jelajah Suria FM Bermula di Kelantan

Berita baik buat mereka yang berada di Pantai Timur! Temui barisan artis seperti Tomok, Syamel, Sufian Suhaimi, Hazami serta penyampai-penyampai Suria FM di siri jelajah yang dinamakan ‘Suria FM Tour’ pada 30 Julai ini di AEON Mall Kota Bahru, Kelantan.

Suria Fm Tour - Artis

“Siri jelajah ini dianjurkan sebagai tanda penghargaan kepada pendengar-pendengar setia di seluruh negeri atas sokongan tanpa henti terhadap stesen radio kami. Kami mengharapkan siri jelajah ini dapat merapatkan hubungan kami dengan pendengar sekaligus meluaskan lagi sasaran pendengar Suria FM,’ kata Subarma bin Mohtaruddin, Pengurus Besar Program Suria FM.

Suria FM Tour ini turut membuka ruang kepada pendengar-pendengar setia untuk mendekati dan beramah mesra bersama penyampai-penyampai Suria FM dan artis-artis popular di samping berhibur dengan pelbagai aktiviti dan persembahan pentas yang disediakan.

Malah, pada siri jelajah di Kelantan ini, Suria FM akan melancarkan Suria Wheels Pantai Timur dengan kerjasama daripada Tati Skincare yang akan mempromosikan Suria FM kepada penduduk-penduduk di sekitar Kelantan, Terengganu dan Pahang.

Sebagai permulaan ‘Suria FM Tour’ akan ke pantai timur tanah air bermula di Kelantan pada 30 Julai ini dan seterusnya akan menemui pendengar di Shah Alam pada 6 Ogos, Kedah pada 13 Ogos, Putrajaya pada 20 Ogos dan Johor pada 27 Ogos akan datang.

Untuk mendapatkan maklumat dan perkembangan terkini, pendengar boleh melayari laman sesawang Suria FM di www.suriafm.com.my serta laman sosial Facebook, Instagram & Twitter SuriaFMMalaysia. Gunakan #SuriaFMTour untuk sebarang interaksi berkaitan jelajah ini di laman sosial.

[Fa] Red_The Redjam_The Star_Ori

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ulasan Penonton Filem THE SHALLOWS

Siapa Bakal Pemenang Jumbo Queen 2016