in , ,

Siri Galaxy Z, Rakan Perjalanan Terbaik Anda untuk Percutian Akhir Tahun Ini!

Daripada menonton video dalam penerbangan hinggalah mengambil gambar pemandangan, telefon pintar kami telah menjadi penting dalam kehidupan kami, lebih-lebih lagi apabila kami pergi bercuti.

Oleh itu, adalah penting untuk memiliki telefon pintar yang anggun dan praktikal untuk menjadikan perjalanan anda lebih menyeronokkan, itulah sebabnya telefon pintar Samsung Galaxy Z Series adalah teman perjalanan yang sempurna!

Mengambil gambar, swafoto, video dan dapat merakam momen kegemaran anda adalah satu lagi bahagian yang menggembirakan untuk bercuti. Dengan Galaxy Z Flip3 5G, tiada kekecohan untuk melakukan perkara itu. Dengan memastikan peranti dilipat dan merakam foto atau video dengan Tangkapan Pantas yang dipertingkatkan pada Skrin Muka Depan, anda boleh mengambil foto tempat perjalanan anda dan menangkap pemandangan yang indah dalam sekelip mata.

Galaxy Z Flip3_Lifestyle_Cream_Lavender

Galaxy Z Flip3 5G juga mempunyai Mod Flex di mana anda boleh menangkap swafoto berkualiti studio dengan ton kulit semula jadi dan pemulihan muka AI tanpa tangan. Memandangkan Galaxy Z Flip3 5G hadir dalam pilihan warna yang bergaya, reka bentuk yang anggun, padat, aksesori baharu yang bergaya dan banyak lagi, ia pasti akan meningkatkan pakaian percutian anda dengan cahaya tahun baharu yang keemasan itu.

Semasa bercuti, selalunya terdapat keperluan untuk menggunakan berbilang apl pada masa yang sama untuk meningkatkan perjalanan perjalanan anda. Nah, dengan Galaxy Z Fold3 5G, anda boleh meningkatkan berbilang tugas anda dengan App Split View, membolehkan anda melihat lebih banyak sekali imbas tanpa berterusan berulang-alik antara apl. Atau anda boleh menggunakan Bar Tugas baharu untuk menukar apl yang lebih mudah tanpa kembali ke skrin utama. Dengan ciri ini, anda boleh menyemak jadual perjalanan anda, membaca ulasan dari restoran terbaik dan memesan teksi pada masa yang sama dengan mudah.

Galaxy Z Fold3_Lifestyle

Bagi mereka yang ingin menzahirkan kreativiti mereka, Galaxy Z Fold3 5G juga merupakan kanvas padat yang boleh anda bawa semasa dalam perjalanan untuk inspirasi spontan dengan S Pen. Anda kini boleh melukis dan mengedit gambar perjalanan anda selama berjam-jam tanpa bimbang dengan Petua Pro yang baru direka bentuk dengan teknologi had daya. Jadi, jika anda gemar duduk di tepi pantai dan mencoret pada telefon anda, Galaxy Z Fold3 5G ialah telefon yang sesuai untuk anda!

Mulai sekarang hingga 2 Januari 2022, Samsung Malaysia menawarkan tawaran perayaan Siri Galaxy Z untuk sambutan musim ini dengan tawaran pakej Eco Pack yang menakjubkan ini disenaraikan di bawah:

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kamal Adli

Dalam Diam, Rupanya Uqasha Senrose & Kamal Adli Sudah Nikah 5 November Lalu