in , ,

Siri Galaxy Watch6 Kini Lebih Sempurna Jadi Hadiah Tulus Ikhlas Dari Hati

Sempurnakan hari-hari di musim percutian anda tahun ini dengan menghadiahkan orang yang anda sayangi dengan Samsung Galaxy Watch6 & Watch6 Classic.

Sebagai peranti penjejakan kesihatan peribadi yang ideal, hadiah ini sesuai untuk sesiapa sahaja, sama ada mereka penggemar kecergasan, almari yang bergaya atau hanya ingin meningkatkan kualiti hidup mereka!

Galaxy Watch6 Giftbox KV

Anugerah Kesihatan

Lebih 90 program kecergasan untuk dipilih – berbasikal, berenang, yoga, berlari – orang yang anda sayangi akan dimanjakan dengan pilihan! Mereka juga boleh membuat senaman tersuai mereka sendiri. Dengan merekodkan kemajuan fizikal mereka pada Siri Galaxy Watch6, mereka akan mula melihat perbezaan dalam perjalanan kecergasan mereka. Menetapkan Zon Kadar Jantung yang diperibadikan juga membolehkan mereka mencapai matlamat mereka sambil bersenam mengikut rentak mereka sendiri.

Hadiah Tidur

Dapatkan permulaan yang baik untuk hari dengan tidur malam yang nyenyak. Ciri penjejakan tidur pada Siri Galaxy Watch6 akan menjejaki corak tidur orang yang anda sayangi dan memberikan mereka haiwan tidur. Ia akan memberikan mereka Program Latihan Tidur yang diperibadikan untuk membantu mereka meningkatkan kualiti tidur mereka. Untuk keselesaan maksimum, tali fabrik dalam warna bergaya memastikan orang yang anda sayangi boleh hanyut ke alam mimpi tanpa perlu bersusah payah.

Paling Penting, Hadiah Anda

Tetapi sudah tentu, tiada apa yang mengalahkan hadiah perhubungan. Panggil atau hantar teks kepada orang yang anda sayangi pada bila-bila masa pada Siri Galaxy Watch6. Gunakan ciri Bersama pada Samsung Health untuk bersenam sebagai satu pasukan dan memotivasikan satu sama lain ke arah matlamat kecergasan anda! Jangan teragak-agak dan dapatkan milik anda sekarang, beli di Samsung Experience Store kami dan dapatkan produk siri Galaxy Watch6 dengan kotak hadiah percuma.

Cipta jam tangan impian anda di Galaxy Watch Studio hari ini: https://www.galaxy-watchstudio.com/

Nikmati tawaran di bawah, berakhir pada 31 Disember 2023.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

MAGIK

Filem magiK Arahan Yasu Tanaka di Pawagam Mulai 30 November 2023

Borak Lejen Bual Bicara Tentang Perkembangan Artis Lejen di RTM