in ,

Single Terbaru iamneeta Berjudul Terima Kasih

Terima Kasih Single Terbaru dari iamneeta

[dropcap]S[/dropcap]etelah berjaya memikat hati pendengar remaja dengan single pertama mereka Tuhan Tolong Aku, kini kumpulan remaja yang senang meningkat naik ini telah lahir dengan single kedua mereka yang berjudul Terima Kasih.

Lagu dan lirik di tulis sepenunhnya oleh gitaris kumpulan ini iaitu patrick. Lahirnya, single kedua ini bakal menyemarakkan lagi penjalanan seni kumupulan iamneeta yang kini mempunyai 13,000 ribu LIKE mereka dalam masa kurang dari setahun mereka bergelar anak seni.

Meskipun kurang mendapat pendedahan di media cetak, iamneeta laris dengan undangan persembahan. Lagu Terima Kasih ini menampakkan kematangan vokal Neeta dan baik-baik liriknya yang sangat puitis serta melodinya yang sangat catchy formula utama untuk lagu ini diterima masyarakat terutamanya remaja.

Laman Sosial Iamneeta:
Facebook Fanpages: iamneeta
Twitter : @iamneeta3
youtube : www.youtube.com/iamneeta

NAR Records Sdn Bhd
NAR Records Sdn Bhd adalah satu-satunya syarikat rakaman bumiputra yang telah melahirkan ramai artis seperti Exists,Siti Sarah,Farah Dhiya,Jin Bara,Deja Moss dan ramai lagi.Pada tahun 2010 NAR Records mengorak langkah dengan memcari artis-artis baru untuk bernaung di bawah syarikat ini.Antara muka baru yang telah bernaung di bawah NAR ialah Mimie Haris,Kumpulan FBO dan Najwa Latif.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Bunkface Lancar Teknologi Augmented Reality Album Bunk Not Dead

Songlap Kini Ditayangkan Di Eropah Dan Amerika Syarikat