in

Simbolik Persembahan AC Mizal & Mawi di Anugerah Nasyid IKIMFM

Malam Anugerah Nasyid IKIMFM (ANI2014) telah pun berlalu. Tidak seperti anugerah yang biasa Budiey hadir, anugerah anjuran IKIM ini cukup lain. Tiada kedengaran pun desas desus dan soseh-soseh yang tidak menyihatkan minda. Tiada juga rumah siap pahat pun berbunyi. Ini bermakna anugerah ini cukup sempurna di mata penonton.

A video posted by Budiey (@budiey) on

Rata-rata berpuas hati dengan keputusan juri. Bagi anda yang menonton siaran langsung ‪ANI2014‬ minggu lalu, anda pasti masih ingat dengan persembahan Mawi dan Dato AC untuk lagu Al-Haq… Yang Satu yang berjaya memukau para penonton dan juri sehingga dinobatkan persembahan terbaik. Syabas diucapkan buat mereka berdua. Budiey sempat menemubual mereka semasa di sidang media yang diadakan sejurus selepas berlangsungnya ANI2014. Apakah makna dan simbolik di sebalik persembahan mereka pada malam tersebut?

Ketahui jawapannya dalam temubual eksklusif bersama Budiey. Jangan lupa untuk SUBSCRIBE Youtube Channel Budiey.com okay.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Menangi Tiket VIP Ke Anugerah Juara Lagu 29

Senarai Keputusan Penuh Anugerah Golden Globe Ke-72