in

Siapa Pula Bakal Tersingkir dari Super Spontan Xtravaganza

Minggu kedua Super Spontan Xtravaganza membawa sedikit kelainan apabila menyaksikan tempat Dato’ AC Mizal selaku pengacara telah digantikan (untuk minggu kedua sahaja) oleh juara Super Spontan Superstar 2017, Kamal Adli.

Astro

Suasana bertambah gamat dengan kehadiran duo popular, Johan dan Zizan atau dikenali sebagai Jozan, yang memanaskan kerusi juri. Turut memeriahkan permainan spontan minggu lalu adalah Ozlynn dan Khir Rahman selaku pemain jemputan.

Dalam kemeriahan tersebut, kumpulan Lobster Leleh terpaksa pasrah melepaskan seorang pemainnya, Jaa Suzuran apabila kumpulan yang diketuai oleh Reza Zainal itu sekali lagi mendapat undian terendah pada minggu kedua.

Nampaknya, kumpulan Sotong Kangkung semakin mengukuhkan corak permainan lawak spontan mereka untuk terus memikat hati juri dan penonton. Pastinya Lobster Leleh menggalas cabaran yang lebih besar untuk mengubah nasib mereka pada minggu ini. Mampukah mereka? Sama-sama kita saksikan.

Siaran Langsung Super Spontan Xtravaganza (Minggu Ketiga) pada 3 Ogos 2018 (Jumaat), di Panggung Percubaan, UPM, Serdang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kanvas Naratif Awi Rafael Dalam Video Muzik INI SEMUA DUNIA

Peraduan Menangi Tiket Festival Muzik K-WAVE 3