in ,

Siapa Kekasih Baru Nurul?

Dua tiga hari lepas, Budiey terbaca status Facebook penyanyi berstatus janda seksi yang meletop ni, siapa lagi kalau bukan Nurul. Lain macam aje bunyinya. Tapi yang penting, status yang ditulisnya tu menggambarkan jiwanya yang bahagia. Yea, Nurul happy! Bagus tu, buat apa kita sedih-sedih kan?

Nurul katanya… dah tak sabar menunggu untuk mengumumkan the BIG DAY yang akan diumumkan pada bulan Disember depan. Budiey pun rasa tak sabar nak tunggu ni… apalah agaknya ya berita baik tu.

Dalam pada itu, bekas isteri Ajai ni tak lama lagi akan jadi duta dan jurucakap untuk produk pelangsingan badan. Dengarnya, nilai kontrak yang ditawarkan kepada Nurul, bukannya sikit… mahunya dekat berpuluh-puluh ribu… atau mungkin juga ratusan ribu! Siapa tahu kan?

Tapi itu rezeki Nurul… orang kata diam-diam ubi berisi. Alhamdulilah…

Dalam pada syok tengok penyanyi ni happy dengan kehidupannya. Budiey ada dengar gossip terbaru dari sumber yang boleh dipercayai… yang Nurul selalu kelihatan berada di kawasan Damansara… Buat apa kat sana? Menurut sumber tu, Nurul ke sana bukan berseorangan tapi… jeng jeng jeng… mestilah berdua. Aik, bila masa Nurul dapat teman baru ni?

Adakah berita happy, the big day tu ada kena mengena dengan gossip yang Nurul dating kat Damansara ni?… Apa-apa pun, Budiey harap, Nurul terus happy. Kalau nak buat majlis kenduri tu, jangan lupa jemput ya. Kalau betul ada orang baru… harap Nurul terus happy.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. makin cantik n langsing nurul nih…bagusla..cuma jgn seksi sgt yeee…tp ada lagik yg teruk kannnn..jgn tiru dia org wokey…

  2. aku suka cara dia menangangi permasalahan rumahtangga dia semasa masih menjadi isteri ajai dan selepas bercerai…cool jerrr…tk de nk ngamuk n saling bertikam lidah…tk de lekas nk carik pengganti..aku kesian gak kt abby tuh…bekas laki punya pasal..cam tk tentu arah..aku tgk abby pun cuba nak lawan dgn carik pakwe baru yg muda teruna..tp kalu si zul tuh betul serius n ikhlas…alhamdulillah…harap zul tk permainkan abby…laaaaa jauhnya aku konar…..opsss

  3. to sis nurul.

    saya sedih sebenarnya dengan perpisahan sis n bro ajai.. sy masih doakan moga ada lagi JODOH KALIAN BERDUA.

    kita semua manusia sama saja. xpernah lepas dari kesilapan.

    tapi kita perlu bangkit n belajar dari kesilapan lalu..

    sejak kalian bercerai saya dah x suka dengar lagu kompilasi ajai n nurul.

    sy suka dengar lagu2 dari album antara cita dan cinta. yg paling touching utk saya “Ikhlasnya Cintaku’ saya bole menangis dengar lagu tu. hiba sgt2 …. sabarla sis.

    dunia ni hanya sementara.

    sis, selalu dekatkan diri dengan Tuhan k.

    GD Luck !

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

RTM Jazz Orkestra Gegar Jakarta International Jazz Festival

Senarai 14 Lagu Finalis Ke Anugerah Juara Lagu Ke-24