in ,

Showcase Album The Best Ari Lasso of di Planet Hollywood

Satu majlis pelancaran album terbaru The Best of Ari Lasso akan diadakan pada 11 Julai 2008 (Jumaat) pada jam 3 petang di Planet Hollywood, Kuala Lumpur.

2634927435 8C484B6A0E O | 3

Album ini memuatkan rangkaian lagu terbaik yang pernah dinyanyikan oleh penyanyi terkenal dari Indonesia ini. Album yang telah dilancarkan pada tahun 2007 di Indonesia ini adalah album muzik utama karya Ari Lasso. Pendek kata, kalau anda benar-benar peminat Ari Lasso, memang tak sah kalau tak milikki album ini.

Lagu yang paling gempak dan bakal hits dalam album ini ialah lagu duet Ari Lasso bersama teman wanita Ashraf Sinclair berjudul Aku dan Dirimu.

Senarai lagu dalam album ini:

 1. Aku dan Dirimu
 2. Mana Kutahu
 3. Badai Pasti Berlalu
 4. Misteri Ilahi
 5. Perbedaan
 6. Cinta Terakhir
 7. Rahasia Perempuan
 8. Mengejar Matahari
 9. Penjaga Hati
 10. Hampa
 11. Patah Hati
 12. Sehidup Semati

Sehari selepas dilancarkan, satu showcase Ari Lasso akan diadakan pada 12 Julai di Planet Hollywood pada jam 6 petang.

Kepada semua peminat Ari Lasso, bolehlah datang untuk menyaksikan showcase pada 12 Julai 2008 nanti.

Jumpa korang di sana ya!

[tags]album ari lasso, profile selebriti, indonesia artist, tattoo, address, mambo, gossip, syakila naqieb, ferrari cars, gear switch, hid lamps, diana danielle beeson, emma watson 18th birthday, ashraf sinclair, bunga citra lestari, showcase ari lasso, planet hollywood, lagu ari, lirik, list, love sms[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Heliza Helmi | 12

Gambar Heliza Helmi di Set Pengambaran Filem SYURGA CINTA

Maya Karin & Muhammad Ali Kahwin 9 Ogos Ini