in , ,

Show Pretty Ugly, Flop Poppy, Nitrus, 6ixth Sense, Brainhead, Meet Uncle Hussain & Hujan di Planet Hollywood

Salam Sejahtera….

RMK2 (Rock Malaysia Ke-2) menggabungkan band-band tempatan yang memainkan lagu Melayu. Ini adalah bagi menonjolkan lagi band-band seperti itu di mata masyarakat Malaysia serta penggemar muzik tempatan. Showcase ini juga dibuat bersempena dengan sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia yang Ke-50.

Antara band-band yang akan membuat persembahan pada hari tersebut adalah terdiri daripada; Pretty Ugly, Flop Poppy, Nitrus, 6ixth Sense, Brainhead, Meet Uncle Hussain dan Hujan. Diharap anda semua dapat hadir untuk memberikan sokongan kepada muzik tempatan kita disamping menikmati persembahan bertenaga dan hebat daripada band-band tersebut.

Rock Malaysia Ke-2 (RMK2)
Tempat : Planet Hollywood, KL
Tarikh : 23 Jun 2007

Tiket: RM 20 (termasuk 1 minuman)
Masa : 1.30 petang – 6.30 petang

[tags]Rock, Rock kapak, Muat turun lagu rock, Rock 90 an, Otai rock, Download rock song, Nitrus, torrent lagu rock, Pretty Ugly, Flop Poppy, 6ixth Sense, Brainhead, Meet Uncle Hussain, Hujan, Rock Malaysia Ke-2, Planet Hollywood, Ella Ratu Rock[/tags]

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Candid Sekitar Readers ToGether Gather Ke-3 Menonton WARIS JARI HANTU

Gambar Pelakon di Majlis Doa Selamat Pengambaran Filem CONGKAK Arahan Pierre Andre