in ,

Shashi Tharan Pelakon Utama Filem Estet

Dari Pelakon Tamil ke Filem Estet

Shashi Tharan, pelakon utama filem Estet ini berusia 33 tahun, berasal dari Kuala Lumpur memegang watak Sashi. Seorang budak kampung yang berkawan dengan Farid dalam sebuah estet. Dalam suasana masyarakat Melayu dan India rukun damai itu, telah berlaku gangster dan black market. Sashi mendapat tahu tentang satu rahsia. Apa rahsianya? Tu kena tunggu filem ini.

Sashi pernah berlakon dalam VCD telemovie Aakthma. Ini adalah cabaran pertama Sashi berlakon bersama Farid Kamil. Bagi Sashi, team Estet sangat mesra, berfikiran terbuka dan Sashi sangat enjoy sebab dapat bekerja dengan pengarah hebat seperti Mamat Khalid dan ada skrip bahasa Melayu selain Tamil

Sashi sangat seronok sebab Mamat Khalid berfikiran terbuka, terkenal dengan serius komedi, menggunakan dialog yang sedikit tetapi mesra dan senang. Sashi akan menyanyi miming lagu intro filem yang dibawa oleh Awie dalam dua bahasa.

[tags]irish, sashi tharan, filem estet, cinta, farid kamil, irma, alumni malaysia, kurus, lexus, louis vuitton bags, maknyah, malaysian theatres, mitsubishi racing, dale carnegie, duit tiada, free jay, abraham, pdf ebook, free pdf, how to think, grow rich[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Quotes of the Day: Rima Melati Adam Sudah Ada Kekasih?

Sekitar Pelancaran Drama Kekasihku Seru Lakonan Hairi Othman, Rose Iskandar