in ,

Sharnaaz Ahmad Redha Jika Perpisahan Yang Dipinta oleh Noor Nabila

Pelakon, Sharnaaz Ahmad, 34, menerima dengan penuh reda andai perpisahan menjadi jalan akhir menamatkan kemelut melanda rumah tangganya bersama Noor Nabila.

Kata bintang Juvana berkenaan, jika perpisahan yang dipinta isterinya, tiada apa lagi mampu dilakukannya.

“Jujurnya, lidah saya kelu untuk berkata apa-apa. Memandangkan dia (Nabila) yang meminta perkara itu (perceraian), saya kena ikut sajalah.

“Saya takkan bercakap perkara yang buruk kerana saya masih matang dan waras untuk berfikir. Nabila ialah ibu kepada anak kami (Jebat Jayden).

“Hal rumah tangga adalah terlalu peribadi. Sejak awal lagi, saya tidak gemar berkongsi (mengenai perkara itu) dengan media.

Namun, berikutan ia sudah dibawa ke mahkamah, saya sekadar ingin memaklumkan, saya cukup matang untuk melaluinya,”

– Sharnaaz Ahmad

Sharnaaz berkata demikian ketika mengulas pengesahan isterinya kepada BH Online, hari ini, dia sudah pun memfailkan perceraian terhadap dirinya.

Nabila, 35, bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai tindakannya berbuat demikian.

Kata Sharnaaz yang akan muncul dengan filem, Wangi, tidak lama lagi, seandainya sesuatu tidak manis berlaku terhadap rumah tangganya, dia akan menerimanya secara budiman.

“Mungkin inilah harga harus saya bayar terhadap setiap keputusan yang saya buat dalam hidup.

“Saya terima dugaan ini secara budiman. Saya lelaki dan orang yang sentiasa tidak gentar menerima risiko dalam hidup,”

– Sharnaaz Ahmad

Sharnaaz turut berkata, saat berdepan ujian sedemikian, dia memanjat kesyukuran kerana keluarga sentiasa berada di belakangnya untuk memberikan sokongan moral.

“Ibu bapa dan adik-beradik saya tidak pernah masuk campur dalam hal rumah tangga kami. Ia prinsip keluarga saya sejak awal lagi. Mereka yakin, saya sudah matang untuk menanganinya.

“Namun, mereka takkan membiarkan saya bersendirian melalui saat sukar, sebaliknya sentiasa memberikan sokongan moral buat saya,”

– Sharnaaz Ahmad

Sharnaaz turut mendakwa sudah melantik peguam bagi mengendalikan kes berkenaan.

Sumber: Berita Harian

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Shawn Lee | 13

Fitbit Launches Versa 2

Zahiril Adzim 1 | 14

Telemovie Khas Maal Hijrah RTM, HIJRAH ITU INDAH di TV Okey