in ,

Sharifah Sakinah Padam Gambar Bikini Selepas Dikecam Peminat

Gara-gara bergambar dengan menampakkan pakaian dalam ketika sedang bercuti, pelakon Sharifah Sakinah baru-baru ini telah dikecam oleh pengkritik di laman Instagram malah dalam masa yang sama turut mendapat teguran.

Bagaimanapun, gambar tersebut telah pun dipadam kerana telah mengundang pelbagai reaksi negatif. Sementara itu, Sharifah Sakinah sebelum itu tidak mudah melatah selain tidak melayan komen yang ditinggalkan di Instagramnya itu. Malah, himpunan doa peminat juga membanjiri komen tersebut agar pelakon ini berubah satu hari nanti.

Bagaimanapun ada di antara peminat yang bergaduh selain menyifatkan Sakinah jujur dengan diri sendiri dan tidak hipokrit seperti segelintir selebriti lain. Apa pun, semoga Sharifah Sakinah selamat di bumi orang. Ramai yang tegur mungkin kerana rasa sayang.

Sharifah Sakinah Padam Gambar Bikini Selepas Dikecam Peminat

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Premiere Filem BOUNTY HUNTERS Lakonan Lee Ming Ho

Peraduan Premiere Filem SKIPTRACE Lakonan Jackie Chan