in , ,

Peraduan Premiere Filem SKIPTRACE Lakonan Jackie Chan

Bersempena demgan tayangan filem SKIPTRACE yang akan berada di pawagam mulai 21 Julai ini, Budiey dengan kerjasama RAM Entertainment mahu mengajak 40 orang pembaca untuk menonton filem yang padat dengan aksi ini.

Jackie Chan kembali lagi ke layar perak dengan filem terbaru SKIPTRACE yang menampilkan pelakon Hollywood Johnny Knoxville. Seperti filem-filem Jackie yang lain, SKIPTRACE bakal menjanjikan pelbagai lagak aksi yang mendebarkan dan tidak kurang juga babak-babak lucu yang mengundang tawa.

Filem Skiptrace

[pullquote align=”right”]Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem yang padat dengan aksi ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?[/pullquote]

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer SKIPTRACE yang telah diriliskan di dada Youtube RAM Entertainment.

Sinopsis Filem SKIPTRACE

Bennie Black (Jackie Can) adalah seorang detektif Hong Kong yang dalam misi mengesan ketua penjenayah Victor Wong sejak lebih sedekad yang lalu. Apabila anak saudaranya Samantha terbabit dengan sindiket jenayah Wong, Bennie meminta pertolongan daripada seorang kaki judi Amerika bernama Connor Watts (Johnny Knoxville). Kedua-dua mereka kemudian terlibat dalam satu pengembaraan berisiko tetapi menyeronokkan untuk menyelamatkan Samantha.

Bahasa: Inggeris
Tarikh Mula Tayangan: 21 Julai 2016
Genre: Aksi/ Komedi/ Pengembaraan
Edaran: RAM ENTERTAINMENT
Lakonan: Jackie Chan (Rush Hour 1 – 3, Shanghai Knight, Shanghai Noon), Johnny Knoxville (The Last Stand, Jackass The Movie, Men In Black 2), Fan Bing Bing (X-Men: Days of the Future Past, Shaolin)
Arahan: Renny Harlin (Die Hard 2, Cliffhanger)

Peraduan Premiere Filem SKIPTRACE

Sensasi Selebriti dengan kerjasama RAM Entertainment ingin menghadiahkan 40 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton filem SKIPTRACE Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
19 Julai 2016 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.15 malam

Tempat:
GSC Pavilion KL

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere Filem SKIPTRACE – Budiey.com di GSC Pavilion KL. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #Skiptrace

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/RamEntertainmentMovie www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #SKIPTRACE kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan DUA pelakon filem SKIPTRACE

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton dan meramalkan filem SKIPTRACE kerana – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Premiere Filem SKIPTRACE – Sensasi Selebriti

Tarikh tutup peraduan:

16 Julai 2016 (Hari Isnin)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada RAM Entertainment dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/RamEntertainmentMovie dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel RAM Entertainment : www.youtube.com/RAMEntertainment

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Filem Skiptrace

Filem Skiptrace

Filem Skiptrace

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sharifah Sakinah Padam Gambar Bikini Selepas Dikecam Peminat

Peraduan Premiere With Budiey Filem STAR TREK BEYOND