in ,

Shahir & Adira Ada Apa Apa Ke?

Walaupun pakai tak sedondon semasa hadir di Rumah Terbuka Astro baru-baru ini, namun kemesraan antara penyanyi kelahiran Akademi Fantasia Shahir & Adira ini masih terpancar jelas. Kalau Budiey tak silap, Shahir dan Adira juga pernah digosipkan satu ketika dulu semasa mereka sama-sama keluar dari AF8. Sekarang ni macamana pulak hubungan diorang ni? Mmm… saje je nak usik-usik, manalah tahu ada cinta berputik. Hanya mereka je yang tahu.

IMG_0347wtmk

Terbaru, Budiey dapat tahu yang Shahir menafikan yang dia akan meninggalkan dunia seni hiburan seperti mana yang dihebohkan baru-baru ini. Padahal yang sebenarnya berlaku, Shahir hanya bercuti rehat selama 3 bulan kerana mahu berehat akibat dari kecederaan semasa jatuh di rumahnya. Elok gak tu, tak lah Adira tak keseorangan. Dengar-dengar, Shahir ada ‘pendam’ sesuatu dari Adira? Haa, jangan panik ya sebab sebenarnya Shahir sekarang ni kan tengah hot dengan lagu Pendam dan kini sedang hangat diputarkan di radio. Best tak lagu tu? Budiey rasa, lagu tu memang ada tarikan tersendiri sebab dengar pun macam lagu balada pop dari Indonesia je.

Adira pula bakal muncul dengan single terbaru berjudul Sakura dalam masa terdekat ini. Adakah lagu ini ditujukan kepada seseorang? Mmm Budiey pun belum dengar lagi, so tak boleh la nak komen lebih-lebih.

Budiey: Jom kita gi Konsert Suria FM esok, jom!

Adira Shahir

Adira Shahir

IMG_0345wtmk

IMG_0346wtmk

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Selebriti di Party Hari Jadi Iqram Dinzly Ke 30

Senarai Juri Anugerah Industri Muzik AIM18