in , ,

Serlahkan Keseronokan Berganda Dengan Telefon Pintar Vivo Y22s Terbaru

Mencari telefon yang mentakrifkan munasabah dan baik, anda pasti perlu melihat vivo Y22s. Mari kita lihat ciri-ciri di bawah.

vivo Malaysia baru-baru ini memperkenalkan ahli terbaharunya – vivo Y22s ke dalam keluarga vivo Y, menawarkan prestasi mampu milik namun tahan lama kepada rakyat Malaysia. Berbanding dengan pendahulunya, Y22s adalah yang pertama dalam siri yang dilengkapi dengan spesifikasi berkuasa untuk julat harganya.

11.27_Y22s Specifications

Mencari telefon yang mentakrifkan munasabah dan baik, anda pasti perlu melihat vivo Y22s. Mari kita lihat ciri-ciri di bawah.

8GB+8GB Ram Lanjutan & Snapdragon 680

Dilengkapi dengan storan 128GB yang besar dan pemproses Snapdragon 680, vivo Y22s sesuai untuk pengguna yang sentiasa berbilang tugas dengan berbilang apl berjalan serentak, menawarkan prestasi yang stabil dengan storan yang mencukupi untuk kegunaan harian.

5000mAh dengan pengecasan 18W

vivo Y22s mampu menarik pengguna sepanjang hari dengan 5,000mAh yang besar, menawarkan hayat bateri yang tahan lama untuk sebarang tugas harian. Bersama-sama dengan teknologi pengecasan pantas 18W, vivo Y22s sentiasa bersedia untuk melakukan sebarang tugas pada bila-bila masa.

Kamera Belakang 50MP

Dalam kategori kamera, vivo Y22s membolehkan pengguna menangkap imej resolusi tinggi terbaik tanpa mengira jarak dengan konfigurasi kamera belakang 50MP.

Dua warna yang bergaya dan bergaya

vivo Y22s boleh didapati dalam dua warna yang bergaya namun bergaya – Summer Cyan dan Starlit Blue, yang dipadankan dengan baik dengan sebarang gaya dan rupa.

Dengan hanya RM999, siri Y22 terbaharu boleh dibeli di mana-mana kedai konsep vivo, pengedar sah, e-stor rasmi vivo Malaysia dan kedai utama rasmi vivo Malaysia di Shopee dan Lazada.

Untuk maklumat lanjut, sila ikuti halaman Facebook rasmi vivo Malaysia.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siaran Langsung Muzik Muzik 37 Separuh Akhir Hari Ini & Esok Jam 3 Petang

Drama Original Tempatan Pertama iQIYI Catat Lebih 100 Juta Tontonan Digital