in

Separuh Akhir Muzik-Muzik 24

Berita Terkini~!

Pejam celik, pejam celik, Muzik-Muzik 24 dah pun menuju ke kemuncaknya apabila Separuh Akhir Muzik-Muzik bakal menghampiri bagi mengenal pasti 12 buah lagu yang bakal bertanding ke Anugerah Juara Lagu 24.

Apakah kelainan dan kejutan yang bakal diperlihatkan melalui Separuh Akhir Muzik-Muzik kali ini serta siapakah yang layak bertanding?

Budiey dapat tahu, satu sidang media bagi mengumumkan tema serta senarai 30 lagu-lagu dan artis yang bakal bertanding ke Separuh Akhir Muzik-Muzik akan diadakan tak lama lagi.

Budiey dapat tahu juga, di sidang media tersebut, TV3 turut akan memperkenalkan pihak penaja serta membuat cabutan giliran artis yang membuat persembahan. Jadi, sama-samalah kita tunggu siapa yang kenaaaa…!

Majlis ini juga turut dimeriahkan dengan persembahan Black Mentor dan Meet Uncle Hussien.

3878804187 83B89D2565 O | 3

Black Mentor

3704645760 5332Cb19F8 | 4

Meet Uncle Hussain & Nuh Hujan

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sinopsis Majalah 3 Menggenggam Warisan

Show Amal Tabung Bencana Alam Kris Dayanti di Borneo Baruk Club