in , ,

Senarai Terbaik Aksesori TV Kini Tersedia di Kedai Online Samsung

Tonton dalam Keselesaan dan Gaya: Senarai Terbaik Aksesori TV Kini Tersedia untuk Dibeli Di Kedai Dalam Talian Samsung!

Produk terkecil boleh membawa perubahan terbesar dalam gaya hidup kita. Mempertingkatkan TV anda boleh semudah menambah aksesori, tetapi hasilnya — daripada menambahkan kemudahalihan, kepada menukar format daripada landskap kepada potret, kepada menghias rumah anda — boleh memberi kesan yang ketara pada pengalaman menonton anda. Kami telah menyusun senarai aksesori ringkas dan praktikal terbaik yang dibuat oleh Samsung Electronics untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya pengalaman skrin anda.

Senarai Terbaik Aksesori TV Kini Tersedia untuk Dibeli Di Kedai Dalam Talian Samsung!

Gunakan Kandungan Secara Mendatar atau Menegak Dengan Pelekap & Pendiri Dinding Putar Auto

Pernahkah anda mahu menonton video menegak yang dimaksudkan untuk mudah alih pada Neo QLED atau The Frame anda? Dengan Pelekap Dinding Putar Auto dan Pendirian Putar Auto, anda boleh menonton kandungan seperti yang dimaksudkan. Hanya tekan kekunci putaran pada alat kawalan jauh anda untuk menukar skrin secara automatik daripada mod mendatar ke menegak untuk pengalaman tontonan yang sempurna. Anda bukan sahaja boleh menikmati pelbagai kandungan dengan selesa, tetapi anda juga boleh memanfaatkan ciri pencerminan dan hantaran dalam mod menegak.

Kemas Kabel TV Berantakan Dengan Kotak Satu Sambung

Jika anda berjaya menyusun semua kabel TV anda yang tidak kemas, anda sudah separuh selesai menggayakan bahagian dalam bilik TV anda. Neo QLED menyatukan mana-mana ruang tamu dengan kemas, terima kasih kepada One Connect Cable dan kotak Slim One Connect. Dengan aksesori ini, anda boleh dengan cepat mengatur dan menghapuskan semua kekacauan kabel yang mengganggu, menyelaraskan hiasan rumah anda untuk ruang yang berfungsi dan cantik.

Jadikan TV Anda Menjadi Karya Seni Dengan Bezel Tersuai

Aksesori yang memberikan sentuhan akhir pada The Frame Samsung, yang menampilkan trim bingkai gambar yang memaparkan seni bertaraf dunia tepat pada dinding anda, ialah bezel yang boleh disesuaikan. Anda boleh bertukar-tukar antara pilihan warna yang berbeza untuk mendapatkan rupa yang anda inginkan di rumah anda. Anda boleh memilih daripada Bezels Flat Moden yang terdapat dalam warna Putih, Jati dan Coklat untuk penampilan yang bersih dan kontemporari, atau anda boleh menggunakan salah satu Bezel Beveled yang terdapat dalam warna Putih dan Merah Bata untuk reka bentuk yang lebih tradisional. Selain itu, Pemasangan Dinding Slim Fit meminimumkan ruang antara TV anda dan dinding anda untuk digabungkan dengan lancar ke dalam mana-mana bilik.

Jika anda tidak mahu memasang TV anda pada dinding, The Studio Stand menawarkan cara alternatif untuk mengekspresikan gaya anda dan sesuai dengan ruang anda. Memandangkan ia mudah dipasang walaupun di kawasan kecil, The Studio Stand adalah aksesori yang sempurna untuk membawa bakat artistik ke dalam mana-mana rumah.

Hiburan Dalam Perjalanan Dengan Roda Sero

The Sero yang unik dan berputar kini menjadi lebih fleksibel dengan The Sero Wheels. Bagi pencinta TV yang ingin menukar kedua-dua orientasi kandungan mereka dan lokasi TV mereka, The Sero Wheels hanyalah pilihan yang tepat. Dengan membenarkan anda memindahkan TV anda dengan bebas dari satu bilik ke bilik seterusnya, aksesori ini membantu The Sero menyesuaikan diri dengan mana-mana ruang atau dalaman pada bila-bila masa.

Luahkan Gaya Peribadi Anda Dengan Gaya Bebas

Skrin mudah alih, pembesar suara Bluetooth dan lampu mood — The Freestyle melakukan semuanya dalam gaya. Anda boleh menambah percikan warna pada reka bentuk putih The Freestyle yang kemas dengan rangkaian kulit getah berwarna-warni yang menampilkan swatch Blossom Pink, Forest Green dan Coyote Beige. Jika anda membawa The Freestyle di luar rumah apabila pergi berkhemah atau menghadiri parti atas bumbung, anda boleh membawa peranti dengan mudah bersama anda dalam sarung yang anggun dan padat.

Cipta Semula Ruang Anda Dengan Serif

Dengan reka bentuk praktikalnya yang kelihatan seperti huruf “I,” The Serif itu sendiri boleh menjadi hiasan utama untuk mana-mana bilik. Menggunakan permukaan rata di atas bezel atas sebagai rak, anda boleh menghiasi The Serif berdasarkan citarasa dan pilihan unik anda. Anda boleh memaparkan beberapa item buatan tangan atau edisi terhad untuk menambahkan aksen pada rumah anda dan menjadikan ruang anda mencerminkan anda. Seperti mana-mana rak mewah, kemungkinan untuk menaikkan bahagian dalam bilik anda dan menarik perhatian tetamu anda adalah tidak berkesudahan. Harga Runcit yang Disyorkan untuk The Serif adalah antara RM4,999 hingga RM9,299.

* Imej produk yang ditunjukkan adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin berbeza daripada produk sebenar.

Harga Disyorkan Runcit untuk Aksesori TV Gaya Hidup Samsung 2022 ialah:

Senarai Terbaik Aksesori TV Kini Tersedia untuk Dibeli Di Kedai Dalam Talian Samsung!

Jadilah antara yang pertama membeli di Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia dan pengedar sah Samsung yang mengambil bahagian di seluruh negara. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Aksesori TV Samsung dan kekal dikemas kini tentang tawaran terkini, pergi ke https://www.samsung.com/my/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

tony fernandes airasia-2020

Airasia Rewards & Mil.K Bekerjasama Untuk Tawaran Program Kesetiaan

Pelan Pascabayar Digi Tawarkan HONOR 70 Hanya RM36 Sebulan