in ,

WinWin SEDIHSEDIH HAHAHA!HAHAHA!

Senarai Lagu Konsert Minggu Pertama Gegar Vaganza Musim Ke-6

“KEMBALI BERONTAK DALAM RENTAK”, PESERTA GV6 BANGKIT MEREVOLUSIKAN DIRI DAN MUZIK UNTUK KEKAL RELEVAN DALAM INDUSTRI

Pertandingan nyanyian popular yang ditunggu-tunggu sudahpun tiba! Pastinya, para peminat seni hiburan tanah air sudah tidak sabar lagi untuk menantikan pentas ‘Gegar Vaganza’ musim keenam atau ‘GV6’ dibuka secara rasminya untuk menyaksikan gegaran bintang kembali menyengat dan ‘memberontak dalam rentak’,

Gegar Vaganza Musim Ke-6

Konsert ‘GV6’ di minggu pertama akan dibuka dengan tema yang pastinya bakal mengimbau memori lama kerana para peserta yang disegani telah diberi cabaran untuk menyanyikan semula lagu-lagu hits mereka yang pernah menjadi siulan suatu ketika dahulu.

Untuk pusingan ini, kesemua 13 peserta akan menyampaikan lagu-lagu popular masing-masing, dengan Ameer Sofarz menyampaikan lagu ‘Janjiku’, Feeza (Ungkapan Kata Bernafas Cinta), Hady Mirza (Angkasa), Jatt Ali (Intro Cahaya Aidilfitri & Khayalan), Kool (Bebas), Mazleela (Tabah), Naqiu Boboy (Episod Cinta), Norshila Amin (Rambu Ramba), Nurfatima (Selembut Sutera), One Nation Emcees (Anak Kampung), Roy (Ratnaku), Sham Visa (Dalam Gerimis) dan Wann dengan lagu ‘Bossanova’.

Siapakah yang akan menjadi juri jemputan dan siapakah yang bakal tersingkir?

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Tentang Filem ANAK PERJANJIAN SYAITAN Yang Anda Perlu Tahu

Adira Tegas Mahu Berpisah, Guna Kaedah Hakam Tuntut Diceraikan