in

Semerbak Industries Perkenal CarSemerbak

Semerbak Industries dengan bangganya telah melancarkan satu produk wangian yang unik bebanding dengan produk-produk yang biasa kami tawarkan di www.Semerbak.net.

Produk terbaru yang dikeluarkan ini adalah CarSemerbak, sejenis pewangi kereta unik yang terdiri daripada 5 jenis wangian untuk memberikan wangian semerbak di setiap inci kereta anda untuk kesegaran berpanjangan sehingga 45 hari!

Umum tahu bahawa pewangi kereta digunakan untuk menghilangkan bau-bau hapak yang terkumpul di dalam kereta kesan daripada penggunaan alat penyaman udara (air-conditioner) dan juga bau-bau yang tidak disenangi yang datang dari barang-barang pasar, buah-buahan seperti durian serta makanan-makanan lain yang dibawa masuk ke dalam kereta.

Oleh itu, ramai pemilik kenderaan mula menggunakan pewangi kereta dengan bauan yang digemari oleh mereka dan seisi keluarga.

IMG_5259

Dari hasil pemerhatian kami di Semerbak.net, kami dapati hampir 80% pemilik kenderaan meletakkan pewangi kereta di dalam kenderaan mereka. Oleh itu, kami mendapat idea untuk mengeluarkan produk pewangi kereta CarSemerbak dan mula menjualnya di www.Semerbak.net untuk memudahkan ia diperolehi para pelanggan produk pewangi Semerbak Industries.

Keunikan pewangi kereta CarSemerbak adalah pada jenis-jenis bauannya yang pelbagai. Antara yang paling laris adalah Lemon, Apple Blossom, Aqua, Pacific Air dan Vanilla Bouquet.

Nama wangian itu saja dah cukup untuk buatkan anda terbayang-bayang betapa harumnya kereta anda bila sudah mendapatkan pewangi kereta CarSemerbak. Setiap pewangi kereta CarSemerbak didatangkan di dalam botol 5ml dan 7ml serta penggunaan wangian CarSemerbak mampu bertahan sehingga 45 hari.

Cara penggunaannya amat mudah dan tidak sama seperti pewangi-pewangi kereta yang lain yang perlu dilekatkan pada tempat penyaman udara kereta. Ia juga tidak perlu letakkan di atas dashboard dan meninggalkan kesan pelekat atau kadangkala boleh mengganggu penglihatan dan pemanduan anda. Dengan pewangi kereta CarSemerbak, anda hanya perlu menyangkut botol wangian pilihan anda di batang lampu signal atau batang wiper dan masih mampu mengeluarkan wangian yang kuat.

Tapi bagaimana pewangi kereta CarSemerbak mampu bertahan sehingga 45 hari penggunaan? Jawapannya mudah. Pewangi kereta CarSemerbak boleh digunakan mengikut keperluan pemilik kenderaan menggunakan pewangi masing-masing. Lebih kerap anda gunakan pewangi kereta tersebut ketika memandu, lebih singkatlah kesan wangian kereta CarSemerbak anda.

Untuk memaksimakan penggunaan pewangi kereta CarSemerbak, ikuti langkah-langkah berikut:

1. Buka penutup kayu luar dan penutup plastik di bahagian dalam penutup kayu.

2. Tutup semula dan ketatkan penutup kayu.

3. Terbalikkan botol pewangi kereta Car Semerbak selama lebih kurang 5 saat (penutup kayu dihalakan ke bawah) agar pewangi meresap ke dalam penutup kayu.

4.  Gantung botol pewangi kereta CarSemerbak di tempat yang anda rasakan sesuai di dalam kereta anda.

5. Hanya resapkan pewangi kereta CarSemerbak pada penutup kayu sekiranya kesan bauan semakin hilang di dalam kereta anda.

Anda tidak perlu was-was dengan kandungan pewangi kereta CarSemerbak kerana bahan-bahan yang digunakan dalam produk-produk keluaran Semerbak Industries dijamin selamat 100% serta tidak mengandungi alkohol. Anda boleh membuat tempahan bagi mendapatkan pewangi kereta CarSemerbak dengan 5 bauan unik iaitu Apple Blossom, Aqua, Lemon, Pacific Air dan Vanilla Bouquet dengan harga Cuma RM8.90 bagi 5ml dan RM10.90 bagi 7ml sebotol di Semerbak.net atau daripada wakil Pengedar Semerbak Industries yang sah berhampiran anda.

Mahu dapatkan pewangi yang harum & best-best, sila layari www.Semerbak.net

uda

2oo1

DSC_0688

DSC_0648

PERADUAN MENANGI WANGI SEMERBAK

Anda mahu menang pewangi dari Semerbak? Budiey ada hadiah pewangi dari Semerbak untuk dihantarkan kepada anda.

Senang sahaja. Sila tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini.

Apa yang anda perlu buat ialah menulis pengalaman tentang minyak wangi yang pernah anda guna. (dalam 1 perenggan sahaja)

Jangan lupa sertakan alamat email anda ya.

Terima kasih semua!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kenang P Ramlee Menerusi Program Aku, Dia & Lagu

Kejutan Hari Jadi Syamsul Yusof di Prebiu KL Gangster