in , ,

Selepas Lancar ‘Blockbuster’ di MWC, HONOR Malaysia Umum Sesuatu?

Selepas membawa pulang 29 anugerah di pameran Mobile World Congress (MWC) Barcelona 2022 baru-baru ini, HONOR telah menjadi tajuk utama media antarabangsa yang melaporkan mengenai teknologi tercanggihnya, termasuk telefon pintar paparan LTPO pertama di dunia yang didatangi Modulasi Lebar Nadi (PWM) serta fungsi AI Privacy Call.

HONOR sedang meningkat ke tahap tinggi di skala global, dengan bahagian pasaran yang terus melonjak selepas lantunan berbentuk ‘V’ di China. Berdasarkan laporan analisis daripada Counterpoint, HONOR telah meningkatkan bahagian pasarannya lebih dua kali ganda berbanding setahun lalu untuk menjadi OEM kedua terbesar China buat kali pertama selepas menjadi jenama bebas.

Susulan kejayaan pelancaran di MWC, laporan media tempatan mendedahkan HONOR Malaysia sudah bersedia untuk memasarkan satu siri peranti baharu di Malaysia. Ini akan menjadi pelancaran pertama HONOR Malaysia pada tahun 2022 dan juga pelancaran kedua HONOR Malaysia sejak bebas. 

Sumber turut mengesahkan peranti baharu tersebut akan dihadiri dengan paparan kadar segar semula 120Hz dan pengecasan pantas HONOR SuperCharge 66W, seterusnya menimbulkan spekulasi peranti ini mungkin adalah model daripada siri ‘Essential’ HONOR. Peminat siri HONOR ini pasti teruja dan tidak sabar menanti kehadiran telefon pintar tersebut di Malaysia.

Pengumuman rasmi daripada HONOR mengenai pelancaran peranti tersebut berserta beberapa maklumat mengenainya akan sekali lagi menjadi tajuk utama media tempatan. Untuk kemas kini mengenai peranti ini, terus bersama kami dengan mengikuti laman web rasmi HONOR dan Facebook HONOR Malaysia.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsung Bakal Lancar Telefon Pintar Galaxy A Terbaru Pada 17 Mac 2022

tony fernandes airasia-2020

Airasia Ride Lancar Ciri Pemandu Komuniti, Bermula Dengan LadiesONLY