in ,

Persembahan Selebriti Popular di Malam Gegar DMS 2015

Pada 27 Disember lalu, Budiey sempat hadir di Malam Gegar DMS 2015 yang berlangsung di Hotel Flamingo, Ampang di mana event ini dianjurkan oleh sebuah syarikat pengeluar barangan penjagaan diri Dermax Superskin Sdn Bhd atau lebih dikenali dengan nama DMS dengan kata taglinenya – AAUUUUMMM.

Paling seronok bila dapat tahu acara makan malam ini dihoskan oleh pengacara yang sangat lawak abad ini iaitu Bucil dan Vicha dari kumpulan SayWho.

Di event ini, Budiey dapat menonton persembahan beberapa orang penyanyi terkenal seperti Cita Citata, Ezad Lazim, Mohd Mentor, Hady Rahim, Pak Ali dan ramai lagi.

Budiey sempat mendengar taklimat dan juga penerangan dari pengasas produk ini iaitu Datuk Seri Dr. Mohamad Ruslan Shah Mohd Akhir yang mensasarkan pertumbuhan pengedar yang aktif kepada 3,000 orang pada tahun 2015 berbanding 2,000 pengedar di seluruh negara pada masa sekarang ini.

Presiden kumpulan DMS itu juga sangat yakin pengedar akan bertambah lagi pada tahun hadapan dengan sambutan menggalakan dari pengguna kepada produk yang dihasilkan daripada teknologi Korea.

Ini terbukti dengan penjualan produk paling popular pilihan pelanggan iaitu Dermax Superskin 360 yang mana jualannya sehingga kini telah mencecah kepada lebih daripada 50,000 unit sebulan.

Budiey bukan apa, rasa sangat terhibur dengan telatah pengacara dan juga sangat terhibur dengan persembahan daripada penyanyi pada malam itu.

Sempat berkenalan dengan beberapa penyanyi baru seperti Hady Rahim yang juga sempat menyanyikan lagu di malam itu.

Selamat maju jaya buat Datuk Seri Dr. Mohamad Ruslan Shah Mohd Akhir dan team!

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Premiere With Budiey – Filem THE FOREST

Kemudahan Bermalam di Aston Tropicana Bandung