in

Sekitar Pembikinan Video Klip BERDUA Alvin Anthons

Anda kenal tak dengan artis dan penyanyi bersuara lunak, Alvin Anthons? Haaa, pada pembaca yang tak kenal, Budiey nak ceritakan sikit tentang Alvin Anthons ni. Baru-baru ini, pada 30 Oktober lalu, Alvin dah selesai menjalani pengambaran video klip berjudul BERDUA di mana lagu ini dicipta sepenuhnya oleh Ajai. Lokasinya iaitu di Jababeka II, Cikarang Barat dan sekitar perumahan Veranda No. 2, Cikarang Barat.

Pengambaran dibuat di Jakarta oleh sebuah production house iaitu Inhousekreasi Creative Production. Video muzik Berdua diarah oleh Almer Lipasha dan diterbitkan oleh Rifa. Storyboard video yang memakan masa sehari ini dibuat sendiri oleh Inhousekreasi Creative Production. Video klip ni nampak ada kelas kerana diserikan lagi oleh seorang model bernama Rhessa yang berusia 24 tahun.

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Maxis Lancar iPhone 4S & Pelan Baru iValue

Tune Hotels Kicks Off Thai Foray With Hat Yai Opening