in ,

Segarkan Tenaga dengan Kopiko Creamy Latte: Kopi Creamy Yang Sedap

Alami kopi latte berkrim asli untuk penyegar tengah hari anda.

Selepas kejayaan pelancaran Kopiko Macchiato – Kopi Pekat Tak Manis Sangat – tahun lalu, Kopiko dengan sukacitanya memperkenalkan inovasi terbaharunya, Kopiko Creamy Latte. Minuman kopi baharu ini mempunyai tekstur yang tidak dapat dinafikan berkrim dan licin dengan aroma yang menggoda, selaras dengan tagline-nya, Kopi Creamy Sedap Wangi, satu-satunya kopi latte berkrim asli.

Dibuat daripada biji kopi yang dipilih dengan teliti yang ditanam di tanah gunung berapi yang subur dan dicampur dengan susu berkualiti tinggi, Kopiko Creamy Latte menawarkan kopi yang kaya, berkrim, dan licin dengan aroma yang menggoda. Sama ada diminum panas atau sejuk, dan dengan pilihan untuk menikmatinya dengan topping kegemaran, minuman serbaguna ini direka untuk menjadi penyegar tengah hari yang sempurna, untuk menyegarkan dan memberi tenaga semasa hari sibuk atau waktu rehat.

Kopiko

“Kopi semakin menjadi sebahagian daripada gaya hidup rakyat Malaysia, dengan pengguna semakin arif dalam cita rasa mereka,” kata Yosianto Cahyadi Marwita, Pengurus Jenama Kanan Kopiko. “Dalam persekitaran yang pantas hari ini, ia telah menjadi pilihan gaya hidup untuk orang ramai mencari secawan kopi berkrim yang sempurna untuk menyegarkan dan memberi tenaga kepada diri mereka di tengah-tengah kesibukan mereka. Kopiko memahami permintaan pengguna yang semakin berkembang ini, oleh itu kami mencipta Kopiko Creamy Latte. Ia menawarkan pengalaman kopi yang berkrim dan licin, memberikan rakyat Malaysia saat santai yang sesuai dengan jadual sibuk mereka.”

“Sebagai jenama dengan warisan yang kukuh, kepakaran dan komitmen terhadap kecemerlangan kopi, kami berdedikasi untuk menyampaikan pengalaman kopi yang luar biasa yang bukan sahaja memenuhi gaya hidup pengguna kami tetapi juga menyegarkan dan menggembirakan pencinta kopi di mana sahaja,” tambah Yosianto.

Kopiko

Pelancaran ini adalah sebahagian daripada kempen baharu yang dilancarkan ‘Inilah Latte Betul’, menandakan bahawa Kopiko Creamy Latte menjanjikan perjalanan sensori kepuasan, memberikan kehalusan yang menyegarkan dengan setiap teguk.

Untuk memberikan rakyat Malaysia penyegar tengah hari dan membolehkan mereka merasai sendiri keenakan berkrim Kopiko Creamy Latte, Kopiko telah mengadakan jelajah jalan di seluruh Semenanjung dan Malaysia Timur pada 12 dan 13 Jun di mana mereka memberikan cawan Kopiko Creamy Latte secara percuma. Jelajah jalan ini juga menyaksikan promosi istimewa, di mana pengguna boleh membeli Kopiko Creamy Latte pada harga diskaun RM10, 30% lebih rendah daripada harga biasa. Pengguna juga berpeluang membeli dua paket pada harga diskaun RM20 dan menerima sekotak Choki Stix percuma bernilai RM12.

Untuk membawa rasa kopi latte berkrim asli dari Kopiko Creamy Latte kepada khalayak yang lebih luas, Kopiko meneruskan pelancaran dengan jelajah jalan di seluruh negara. Salah satu acara ini akan diadakan di HeroMarket di Bandar Puteri Puchong. Pengguna boleh menikmati cawan Kopiko Creamy Latte secara percuma dan mengambil kesempatan daripada banyak promosi menarik sehingga 8 Julai.

Kopiko Creamy Latte boleh didapati di semua pasar raya besar dan pasar raya utama. Sebagai alternatif, beli dengan mudah melalui Kedai Rasmi Mayora Malaysia di Shopee & Lazada.

Untuk kemas kini terkini dan mengetahui tentang aktiviti serta promosi dari Kopiko, nantikan di Facebook & Instagram Kopiko (Kopiko Malaysia).

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hasif Upin Berduet Bersama Adeline Margaret dalam Single Berjudul Jakarta KL

Telefon Bimbit realme GT 6 Menampilkan Paparan Paling Cerah Dunia