in , ,

“Satu Hari Kita Hanya Menjadi Sekeping Gambar & Kenangan” – Isteri ND Lala

Perkongsian terbaru isteri kepada penyanyi ND Lala iaitu Fauziah Sarman sekali lagi menarik perhatian apabila memuat naik foto keluarganya di Instagram.

Hantaran itu sekaligus mencetuskan tanda tanya netizen mengenai status rumah tangga pasangan itu apabila ada dakwaan mengatakan ND Lala bernikah satu lagi secara rahsia.

“Satu hari nanti kita hanya menjadi sekeping gambar dan kenangan,” tulisnya.

Menerusi perkongsian itu juga, Fauziah turut menzahirkan rasa syukur di atas nikmat dikurniakan Allah serta memohon agar dilindungi dengan kasih sayang Yang Maha Esa.

“Terima kasih Allah diatas segala nikmat dan kurniaMu sampai hari ini. Jadikanlah setiap langkah kami selalu dalam kebaikan dan jadikanlah sisa-sisa umur kami penuh dengan barakah dan lindungilah kami semua dengan kasih sayangMu. Amin Amin Ya Rabbal A’lamin,” katanya.

Terdahulu, hangat diperkatakan seorang penyanyi dan pelakon lelaki popular era 80-an dikatakan bernikah lagi satu dengan wanita muda secara rahsia serta ada netizen mendakwa individu tersebut adalah ND Lala.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Syamsul Yusof Tak Nak Ceraikan Puteri Sarah, Percaya Masih Ada Sinar

Band Nombor Satu di India SANAM Perform di Istana Budaya Kuala Lumpur