in

Sarimah Ibrahim di Media Launch Party The Biggest Loser Asia

Pada jam 3 petang hari ini, Budiey telah menghadiri Media Launch Party – The Biggest Loser Asia di 7ate9, Hotel Ascott Kuala Lumpur.

Antara selebriti yang turut hadir, dah tentu pengacara program realiti ini iaitu Sarimah Ibrahim. Wah… semakin kurus nampaknya Sarimah. Badan dia dah langsing dan macam biasalah, senyumannya tetap ceria.

Mungkin, Sarimah terpaksa langsingkan dirinya untuk program yang menguji sejauh mana peserta boleh kuruskan badan dalam seminggu. Tapi yang penting, Sarimah nampak lebih cun dalam TV, tak gitu?

Budiey dah tak sabar nak tengok siaran premiere program ini yang akan bersiaran pada 24 November 2009, Selasa di saluran Astro Hallmark – saluran 702. Premiere selama sejam ini akan memaparkan kenangan manis untuk 2000 orang berbadan BESAR yang masuk ujibakat.

Nak tahu hadiah untuk JUARA The Biggest Loser Asia tak? Huhu… lumayan! Grand prizenya, wang tunai USD100,000 dan kereta mewah Renault. Siapa akan dapat? Itu korang kena tonton program ni…

Budiey siarkan dulu wajah terbaru Sarimah Ibrahim!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. I really like her she is very happy go lucky person and very simple & humble , even after divorced she look even more preetier & sweet don’t u all think so ? sometime marriage kan…. won’t guarantee that can make our life happy the rest of our life but sometime after divorced life even more better ! so may b both of them can bcome a vey good friend 4ever ! Salam…..

  2. Cantik ler Sarimah ni…perwatakan dia pun ok…not bad! yg penting jgn sombong dan lupa diri…
    semoga Sarimah bertemu lelaki idaman scpt mgkin….

  3. sarimah sekarang cun dari dulu…
    dia memang kelakar…dan bahasa inggeris bombastic…
    dunia tanpa lelaki pun takpe…
    tapi takla semua lelaki jahat…
    paling suka tengok couple vanidah imran dan shidi

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Nora Danish & Fasha Sandha Bergaduh Di Lokasi Spa Qistina

Movie Day Out Sensasi Selebriti – Filem PISAU CUKUR