in , ,

Samsung Menjadikan Sambutan CNY Anda Lebih Sempurna & Ceria

Ia adalah masa dalam tahun di mana keluarga mula membersihkan rumah mereka pada musim bunga sebagai persediaan untuk Tahun Baru Cina.

Daripada pembersihan kepada menghias, menggantung tanglung yang cantik dan tanda pintu yang ditulis secara estetik, dan membawa masuk hiburan atau perabot baharu yang menyeru nasib baik dan tenaga baharu, ini adalah tanda untuk meraikan ketibaan musim bunga.

Apabila kami menyebut “hiburan” hari ini, kami maksudkan skrin yang lebih besar supaya anda semua boleh menonton bersama-sama dan menyertai keseronokan. Dengan teknologi TV Pintar hari ini, TV OLED – mampu melakukan lebih daripada itu.

Promo Ini Menjadikan Sambutan CNY Dengan Hiburan Yang Sempurna

Dengan kandungan yang tidak berkesudahan dalam Samsung Smart Hub, paparan permainan yang sangat licin dan ketersambungan yang lancar dengan peranti Galaxy anda, TV OLED sesuai untuk anda bekerja dan digunakan untuk hiburan.

Tahun Baru Cina adalah apabila kita bertemu semula dengan saudara-mara dan orang tersayang, mengejar masa yang kita rindui ketika kita semua sibuk dengan pelajaran, kerja dan juga impian untuk mengejar menjadikan musim perayaan ini sangat diingati. Walau bagaimanapun, jika saudara jauh anda yang jauh di seluruh dunia tidak dapat kembali untuk pertemuan semula tahunan ini, manfaatkan setiap peluang untuk kekal berhubung di mana-mana, pada bila-bila masa dengan TV OLED yang membolehkan anda membuat panggilan video seperti hidup dengan keluarga menggunakan Google Duo Apl pada Peranti Galaxy. Anda kini boleh berhubung dengan lancar dan menikmati kehadiran maya mereka pada skrin yang lebih besar, walaupun semasa makan malam perjumpaan di rumah.

Promo Ini Menjadikan Sambutan CNY Dengan Hiburan Yang Sempurna

Selain daripada terus berhubung dengan panggilan video pada skrin yang lebih besar, hiburan permainan sentiasa menjadi kegemaran kanak-kanak. TV OLED Samsung memberikan skrin berkualiti tinggi dengan kadar muat semula yang lebih pantas sehingga 4K@120Hz untuk semua aksi permainan yang sangat lancar. Bukan sahaja kanak-kanak malah orang dewasa akan menikmati masa ini dengan lebih baik dan menikmati pengalaman yang lebih lancar apabila bermain permainan PlayStation atau Nintendo kegemaran mereka.

Berada di hadapan TV ialah salah satu daripada banyak cara untuk meluangkan masa bersama rakan dan keluarga, berkongsi ketawa dan ikatan daripada menonton filem atau rancangan TV sambil menikmati pengalaman seperti pawagam di rumah. Neural Quantum Processor 4K terbaharu menghasilkan visual dengan kejelasan dan kontras yang menakjubkan, bersama-sama dengan Pemproses AI terbina dalam yang meningkatkan apa sahaja yang ada pada skrin kepada 4K definisi tinggi, memberikan pengalaman tontonan yang berbeza daripada yang lain.

Promo Ini Menjadikan Sambutan CNY Dengan Hiburan Yang Sempurna

Apabila TV OLED Samsung memenuhi Bar Bunyi Siri-Q, ia membantu menyusun gabungan sempurna untuk pengalaman seperti teater anda, kini anda boleh menikmati filem aksi Cina kegemaran anda dengan kualiti audio yang sempurna di sekeliling Q-Symphony, eksklusif untuk TV Samsung dan Peranti bar bunyi. Teknologi Dolby Atmos® Samsung menyokong bunyi berbilang dimensi dengan pembesar suara TV berbilang saluran khusus di sekeliling skrin.

Kini dengan promosi yang berterusan, harga Samsung OLED bermula pada Harga Runcit Disyorkan RM10,499 untuk 55” dan RM14,499 untuk 65”. Terima Soundbar Q-Series HW-Q600B bernilai RM2,599 percuma apabila anda membeli sama ada Samsung OLED 55” atau 65” sebelum 31 Januari 2023.

Raikan Tahun Baru Cina ini dengan bergaya dengan TV OLED Samsung dan orang tersayang anda!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

NE-YO

Konsert Ne-Yo Live In Malaysia Ubati Rindu Peminat, Imbau Nostalgia!

Jom Sama Kita Meraikan Sambutan Tahun Arnab dengan Google