in , ,

“Samsung Galaxy Z Flip4 Kecil Tapi Impak Besar,” – Nadirah Zakariya

Lebih sedekad sejak menamatkan pengajian dari Institut Teknologi Fesyen di New York, Nadirah Zakariya telah membina portfolio yang luas yang merakam setiap aspek kehidupan dan kehidupan yang boleh dibayangkan, daripada ketenangan dalam gubahan masih hidup kepada kuasa potret diri.

Baru-baru ini, pengasas bersama pakaian pengimejan yang terkenal di peringkat antarabangsa, Layar Lucida dan Exposure+ Photo, telah mengalihkan perhatian artistiknya kepada selok-belok dan keindahan dalam detik terkecil setiap hari yang sering tidak disedari dengan senjata pilihannya… Samsung Galaxy Z Flip4.

Kecil itu CUTE

Sama seperti Galaxy Z Flip4, saiz adalah segala-galanya dalam menghargai detik-detik kecil dan tenang, sehinggalah kepada perkara-perkara kecil yang menjadikan hidup ini indah. “Jika anda cuba menangkap inspirasi secara tiba-tiba yang datang melalui cara anda, atau perubahan segera cahaya semasa masa keemasan dan betapa indahnya ia menyentuh subjek anda, keupayaan untuk bertindak balas secara spontan adalah penting,” kata Nadirah.

“Inspirasi boleh didapati di mana-mana dan saya perlu sentiasa bersedia untuk menangkap apa yang menarik perhatian saya. Dengan faktor bentuk Galaxy Z Flip4 yang comel, mudah dan padat, ia sentiasa dekat di sisi saya dan sedia untuk dikeluarkan dengan segera,” jelasnya. Faktor bentuk yang boleh dikocek dan ringan menjadi alat yang berkuasa untuk jurugambar seperti Nadirah, yang sentiasa cuba merakam detik-detik berharga dalam hidup tanpa sebarang gangguan.

Nadirah Zakariya Samsung

Balikkan sekali untuk kemungkinan yang tidak berkesudahan

Nadirah juga menikmati kemudahan berbilang tugas dengan fungsi berbilang skrin. Menyiapkan kerja menjadi mudah walaupun dia sedang dalam perjalanan dan mempunyai banyak perkara yang perlu dilakukan sekaligus. “Saya tidak boleh cukup menekankan betapa saya suka mod Flex.”

Reka bentuk unik Galaxy Z Flip4 bukan sahaja menjaringkan mata untuk penampilan. Skrin dinamiknya membolehkan telefon disediakan tanpa kayu swafoto atau tripod dalam pelbagai sudut dan kedudukan, memberikan pengguna pilihan yang mencukupi untuk bereksperimen apabila ia berkaitan dengan fotografi.

“Mod flex sesuai untuk semasa saya merakam diri sendiri, terutamanya apabila saya mengusahakan potret diri, saya tidak perlu membawa pendirian tambahan,” kata Nadirah. Ini adalah baik pada beg dan punggung pengguna kerana berat tambahan telah dihapuskan. “Gandingkan FlexCam dengan skrin fleksibel dan potensi Galaxy Z Flip4 untuk keajaiban pengimejan hanya dihadkan oleh imaginasi,” katanya. Nadirah menambah bahawa salah satu ciri kegemarannya ialah dia boleh melenturkan kamera dan menggunakan pemasa kendiri untuk potret diri dan foto kumpulan.

Nadirah Zakariya Samsung

Selain itu, kualiti gambar juga merupakan titik tambah utama – warnanya sempurna dan tidak dapat ditandingi oleh mana-mana telefon mudah alih lain yang pernah dicubanya. “Pada lawatan kerja terakhir saya ke Jepun, saya tidak menggunakan kamera biasa saya kerana saya tahu saya boleh mencapai imej yang hebat daripada telefon ini,” ingat Nadirah.

Tidak kira apa yang anda lakukan, sama ada penciptaan kandungan atau fotografi, fleksibiliti Galaxy Z Flip4 yang tiada tandingan akan mencapai gambar sempurna yang anda impikan.

Untuk maklumat lanjut tentang Galaxy Fold4, pergi ke https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip4/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hiasan Trending | 16

Program Syahadah Menang Anugerah di Festival Filem Dunia Cannes

Bekas Suami Zarina

Bekas Suami Zarina Anjoulie Bernikah Lagi, Pilih Wanita Berpurdah