in , ,

Samsung Galaxy Z Flip3 5G kini Ditawarkan Melalui Pelan Postpaid Digi, Maxis, Celcom & U Mobile

Samsung Galaxy Z Flip3 5G, telefon pintar foldable kompak Samsung dikatakan telah mendapat sambutan yang baik sejak pelancaran pada bulan Ogos yang lalu.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G kini turut ditawarkan di Malaysia dengan harga RM3999 bagi varian 128GB dan RM4199 bagi varian 256GB.

Selain itu, bagi menggalakan lebih banyak pengguna beralih kepada telefon pintar foldable, Samsung Mobile Malaysia kini telah mula menawarkan Galaxy Z Flip3 5G melalui syarikat telekomunikasi utama seperti Maxis, Digi, Celcom dan U Mobile.

Fall In Love with Galaxy Z Flip3 5G: Here Are Reasons It’ll Make You Swoon

Digi menawarkan Samsung Galaxy Z Flip3 5G melalui pelan Digi Postpaid pada harga serendah RM 122 sebulan manakala Maxis tampil dengan tawarkan serendah RM 1 bagi Galaxy X Flip3 5G melalui pelan Maxis Postpaid.

Dalam pada itu, Celcom pula menawarkan penjimatan sehingga RM 1,800 bagi pembelian telefon pintar Samsung Galaxy Z Flip3 melalui pelan Celcom Mega manakala U Mobile menawarkanya pada harga serendah RM 129 sebulan melalui pelan ansuran Upackage.

Maklumat lanjut mengenai pelan postpaid bagi Samsung Galaxy Z Flip3 5G boleh diketahui melalui pautan dibawah:

Digi Postpaid | Maxis Postpaid

Celcom Mega | U Mobile Upackage

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Janna Nick Dedah Dengar Lima Suara Dalam Kepala Sepanjang Hari

Kumpulan Hiphop FORCEPARKBOIS Kini Muncul Dengan SHEESSH FLOW